Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod : 67
ICS Ad: GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) : FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4796 standard bulunmakta
Standardlar
 TS NoBaşlıkKabul TarihiICS Kodu
TS 8330 Nişastalar ve türevleri- Kükürtdioksit tayini- Asidimetrik metot ve nefelometrik metot 10.04.199067.180.20
TS ENV 1186-6 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastikler-Kısım 6: Zeytinyağına geçen maddelerin tayini torba metodu 05.12.199567.250
TS 1201 EN ISO 1741 Dekstroz-Kurutmada kütle kaybının tayini-Vakumlu etüv metodu 18.01.199667.180.20
TS 1252 EN ISO 1666 Nişasta-Rutubet muhtevası tayini-Etüvde kurutma metotları 18.01.199667.180.20
TS 1221 ISO 1212 Elma-Soğuk depolama 13.10.199867.080.10
TS 3074 Kabuklu fındık 29.11.200167.080.10
TS 3310 ISO 7908 Kurutulmuş kiraz- Özellikler 29.03.200267.080.10
TS EN 14082 Gıdalar - Eser elementlerin tayini - Kuru yakma işleminden sonra kurşun, kadmiyum, çinko, bakır, demir ve kromun atomik absorpsiyon spektrometri (aas) ile tayini 28.01.200467.050
TS EN 14083 Gıdalar - Eser elementlerin tayini - Basınçla parçalama işleminden sonra kurşun, kadmiyum, krom ve molibdenin grafit fırınlı atomik absorpsiyon spektrometri (gfaas) ile tayini 28.01.200467.050
TS EN 14111 Katı ve sıvı yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - İyot değeri tayini 28.01.200467.200.10
TS EN 14627 Gıda maddeleri - İz elementlerin tespiti - Basınç kavramasından sonra hidrid generasyon atomik absorbsiyon spektrometre (hgaas) metoduyla toplam arsenik ve selenyumun tespiti 16.02.200667.050
TS EN ISO 21569 Gıda maddeleri - Genetik olarak modifiye organizmalar ve türevi ürünlerin tespiti için analiz yöntemleri - Nükleik asit temelli yöntemlerin kalitesi 16.02.200667.050
TS EN ISO 21571 Gıda maddeleri - Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve türetilmiş ürünlerin belirlinmesi için analiz metotları - Nükleik asit özütlemesi 16.02.200667.050
TS EN 1186-10 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastikler bölüm 10: Zeytinyağına geçen maddelerin tayini (zeytinyağı ekstraksiyonunun tam olmadığı durumlarda uygulanan modifiye metot) 09.03.200667.250
TS EN ISO 5534/AC Peynir ve işlenmiş peynir- Toplam kuru madde içeriği tayini (referans yöntem) 13.02.201467.100.30
TS EN 15587+A1 Tahıllar ve tahıl ürünleri - Buğdayda (triticum aestivum L.), makarnalık buğdayda (Triticum durum Desf), çavdarda (Secale cereale L.) ve yemlik arpada (Hordeum vulgare L.) besatz tayini 13.02.201467.060
TS ISO 10633-1 Yağlı tokum kalıntıları-Glukozinolat muhtevasının tayini-Bölüm 1: Yüksek performanslı sıvı kromatografisi metodu 15.12.199867.220.20
TS ISO 11035 Duyusal analizler - Duyusal profilin çok boyutlu yaklaşımla tayini için tanımlayıcı özelliklerin tespiti ve seçimi 20.03.200267.240
TSE CEN/TS 13130-20 Gıda maddeleriyle temas halindeki malzeme ve mallar- Sınırlamaya tabi plastik maddeler-Bölüm 9 gıda benzeştiricilerde asetik asit, vinil ester tayini: 16.02.200667.250
TS EN 14546 Gıda maddeleri - İz elementlerin tayini - Kuru yakma işleminden sonra hidrid generasyonlu atomik absorbsiyon spektrometri (hgaas) ile toplam arsenik tayini 16.02.200667.050
TS EN ISO 21570/AC Gıda maddeleri – Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve türevi ürünlerin tespiti için analiz yöntemleri - Nükleik asit temelli nicel tayin yöntemleri 02.07.200767.050
TS 1133/T1 Enginar 24.12.200767.080.20
TS EN 14152 Gıda maddeleri - Yüksek performanslı sıvı kromatografisi ile B2 vitamini tayini 21.04.201567.050
TS EN ISO 6883 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar-Klasik birim hacim kütlesinin tayini (havadaki litre ağırlığı) 12.01.201667.200.10
tst 12409 Krem karamel-Toz  67.100.99
TS 2176/T2 Eritme peynir 09.12.201667.100.30
TS 3002 Dil peyniri 29.04.201667.100.30
TS 8371 Fındık ezmesi 08.12.202267.080.10
TS EN ISO 4531 Camsı ve porselen emayeler - Gıdalarla temas eden emaye eşyalardan salınan maddeler - Deney yöntemleri ve sınırlar 12.05.202267.250
TS 1817 Ayva 08.01.197567.080.10
TS 7060 EN ISO 5555 Hayvansal ve bitkisel yağlar-Numune alma 03.04.199667.200.10
TS EN 1138 Meyve ve sebze suları-L-Malik asit (l-Malat)'ın enzimatik metotla tayini-Nadh spektrometrik metot 01.04.199667.160.20
TS EN 13130-5 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastik madellerle ilgili sınırlamalar bölüm 5:Taklit gıdalarda viniliden klorür tayini 09.03.200667.250
TS EN 13130-7 Gıdalarla temas eden madde ve mamüller plastik maddelerle ilgili sınırlamalar bölüm 7:Taklit gıdalarda monoetilen glikol ve dietilen glikol tayini 09.03.200667.250
tst 2540 Dondurulmuş hamsi  67.120.30
TS 5051 Hayvansal ve bitkisel yağlar-Oksidasyon ürünlerinin spektrofotometrik metodla tayini 02.02.198767.200.10
TS 1276/T1 Ceviz (juglans regia l.) - İç 19.01.201067.080.10
TS 10836 İş yerleri - Et ürünleri imal yerleri - Genel kurallar 13.03.201367.120.10
TS EN ISO 21570 Gıda maddeleri - Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve türevi ürünlerin tespiti için analiz yöntemleri - Nükleik asit temelli nicel tayin yöntemleri 14.01.201667.050
TSE K 362 Laktoz Monohidrat 12.03.201567.100.10
TS 2282/T2 Tarhana 02.07.202067.060
TS 3689 ISO 7702 Kurutulmuş armut-Özellik ve deney metotları 27.10.199867.080.10
TSE CEN/TS 13130-19 Gıda maddeleriyle temas halindeki malzeme ve mallar- Sınırlamaya tabi plastik maddeler-Bölüm 19 : Gıda benzeştiricilerde dimetilaminoetanol tayini 16.02.200667.250
TSE CEN/TS 13130-28 Gıda maddeleriyle temas halindeki malzeme ve mallar- Sınırlamaya tâbi plastik maddeler-Bölüm 28: Gıda benzeştiricilerde 1,1,1-Trimetilolpropan tayini 16.02.200667.250
TS EN 1186-5 Gıdalarla temas eden madde ve mamüller plastikler kısım: 5 sulu gıdalara geçen maddelerin tayini hücre metodu 09.03.200667.250
TS EN 1186-6 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastikler-Kısım 6: Zeytinyağına geçen maddelerin tayini torba metodu 09.03.200667.250
TS ISO 13690/T1 (Numara tadili: TS EN ISO 13690) Tahıllar, baklagiller ve öğütülmüş ürünleri-Sabit yığınlardan numune alma 03.07.200767.060
TS 6528 Taze meyve ve sebzeler-Paralel yüzlü ambalajların kara nakil vasıtalarına yerleştirilmesi kuralları 14.02.198967.080.01
TS EN 14106 Katı ve sıvı yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Serbest gliserol içeriği tayini 28.01.200467.200.10
TS EN 14233 Gıdayla temas eden malzeme ve eşyalar - Plastikler - Mikrodalga ve konvansiyonel fırınla ısıtma esnasında gıda ve plastik karşılaşmasında oluşan geçiş sıcaklığının tayini 28.01.200467.250
12345678910...