Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod : 67
ICS Ad: GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) : FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4796 standard bulunmakta
Standardlar
 TS NoBaşlıkKabul TarihiICS Kodu
TS EN ISO 8294 (Eski no: TS ISO 8294) Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar-Bakır, demir ve nikel tayini-Grafit fırınlı atomik absorpsiyon metodu 09.04.199767.200.10
tst 2016109964 Poğaça  67.060
TS EN ISO 18363-3 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Yağ asidine bağlı kloropropandiollerin (MCPD'ler) ve glisidolün GC/MS ile tayini - Bölüm 3: 3-MCPD için hızlı alkalin transesterifikasyonu ve ölçümü ve glisidol için diferansiyel ölçümü kullanan yöntem 02.03.202267.200.10
TS 10930/T3 Sulu köfte konservesi - Hazır yemek 30.09.202267.120.10
TS 3310 Kuru kiraz 15.02.197967.080.10
TS 1336 ISO 931 Yeşil muz - Depolama ve taşıma kılavuzu 06.04.200467.080.10
TS ISO 5550 Kazein ve kazeinatlar-Rutubet muhtevası tayini (referans metot) 14.07.201167.100.01
TS ISO 5550 Kazein ve kazeinatlar-Rutubet muhtevası tayini (referans metot) 14.07.201167.100.99
TS EN 12854+A1 Gıda işleme makinaları - Kollu karıştırıcılar - Güvenlik ve hijyen kuralları 09.11.201067.260
TSE K 150 Servise hazır kanatlı et mamulleri 21.06.201267.120.20
TS ISO 2962 Peynir ve eritme peynir ürünleri- Toplam fosfor muhtevası tayini- Moleküler absorpsiyon spektrometrik metot 23.10.201567.100.30
TS 12536/T1 Kızılcık nektarı 21.05.201867.160.20
TS ISO 771 Yağlı tohum kalıntıları - Rutubet ve uçucu madde içeriği tayini 12.04.202167.200.20
TS 3042 Peynir ve eritilerek işlenmiş peynir mamullerinde sitrik asit miktarı tayini (referans metot) 16.03.197867.100.30
TS 6160 Kırmızı etler-Soğutma, dondurma, muhafaza, taşıma ve çözdürme kuralları 29.11.198867.120.10
TS EN 12546-3 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller- Ev tipi kullanım için yalıtımlı kaplar- Bölüm 3: Soğutma kalıplarının özellikleri 26.04.200267.250
TS 2383/T3 Bisküvi 18.04.201667.060
TS 591 Beyaz peynir 30.03.200667.100.30
TS EN 10333 Paketleme için çelik - İnsan ve hayvan tüketimi için gıda maddeleri, ürünler ve içkiler ile temas etmesi tasarlanan esnek çelik ürünler - Kalaylanmış çelik (teneke) 16.02.200667.250
TSE CEN/TS 13130-20 Gıda maddeleriyle temas halindeki malzeme ve mallar- Sınırlamaya tabi plastik maddeler-Bölüm 9 gıda benzeştiricilerde asetik asit, vinil ester tayini: 16.02.200667.250
TS 3415/T3 Mısır 13.03.200767.060
TS EN ISO 11702 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar-Toplam sterol muhtevasının enzimatik tayini 23.03.201067.200.10
TS EN ISO 12966-3 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Yağ asitleri metil esterlerinin gaz kromotografisi-Bölüm 3:Trimetilsulfonim hidroksit (TMSH) kullanılarak metil esterlerinin hazırlanması 23.03.201067.200.10
TS 12691/T3 Yeşil çay 05.06.201267.140.10
TSE ISO/TS 22002-4 Gıda güvenliğinde önkoşul programları- Bölüm 1:Gıda ambalajı üretimi 27.08.201567.040
TS ISO 9116 Çiğ çekirdek kahve-Özellikler için metotlar hakkında kılavuz 27.08.201567.140.20
TS ISO 6668 Çiğ çekirdek kahve-Duyusal analizlerde kullanılacak numunelerin hazırlanması 27.08.201567.140.20
TS ISO 6668 Çiğ çekirdek kahve-Duyusal analizlerde kullanılacak numunelerin hazırlanması 27.08.201567.240
TS 12720/T1 Nar ekşisi 09.01.201767.080.10
TS 887/T1 Yemeklik pamuk yağı 02.07.202067.200.10
TS 6581/T1 Rafine fındık yağı - Yemeklik 02.07.202067.200.10
TS EN ISO 21187 Süt - Bakteriyolojik kalitenin miktarının tespiti - Rutin metod sonuçları ile anchor metod sonuçları arasındaki dönüşüm ilişkisini yerleştirmek ve sağlamak için kılavuz 12.04.202167.100.01
TS EN 15634-5 Gıda maddeleri - Moleküler biyolojik yöntemlerle gıda allerjenlerinin tayini - Bölüm 5: Hardal (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Pişmiş sosiste gerçek zamanlı PCR’ la spesifik DNA dizisinin kaltitatif olarak belirlenmesi 24.04.202367.120.10
TS 774/T1 Sofralık zeytin tadil 1 02.03.200467.080.10
TS ISO 3432 Peynir - Yağ muhtevası tayini - Van Gulik yöntemi için butirometre 23.10.201567.100.30
TS ISO 3432 Peynir - Yağ muhtevası tayini - Van Gulik yöntemi için butirometre 23.10.201567.260
TS 7967 Nişasta ve nişasta ürünleri-Toplam fosfor tayini- Spektrofotometrik metot 20.02.199067.180.20
TS 5084 Süt soğutma tankları-Paslanmaz çelikten yapılan 24.02.198767.260
TS 3303 Yeşil muz olgunlaştırma kuralları 15.02.197967.080.10
TS 7129 Tahıl ve baklagiller-Gizli böcek bulaşmasının tayini-Genel kurallar 10.05.198967.060
TS EN 12148 Meyve ve sebze suları-Turunçgil sularında hesperidin ve naringin'in tayini-Yüksek performanslı sıvı kromatografisi metodu 06.10.199867.160.20
TS 5269/T1 Prina yağı 04.12.200867.200.10
TS ISO 5538 Süt ve süt ürünleri-Numune alma-Nitel özelliklerin muayenesi 14.07.201167.100.01
TS ISO 763 Meyve ve sebze mamulleri- Hidroklorik asitte çözünmeyen kül tayini 23.10.201567.080.01
TSE ISO/TS 2963 Peynir ve işlem görmüş peynir ürünleri- Sitrik asit muhtevası tayini-Enzimatik metot 23.10.201567.100.30
TSE ISO/TS 22002-2 Gıda güvenliğinde ön koşul programları - Bölüm 2: Yiyecek içecek servisi 06.10.201667.040
TS 1917/T3 İşlenmiş iç fındık 24.03.201667.080.10
TS 4214 Karışık turşu 30.04.201567.080.20
TS 8787/T1 Pişmaniye 02.07.202067.180.10
TS EN 13732/A1 Gıda işleme makinaları - Çiftliklerdeki dökme süt soğutucular - Yapım, performans, kullanıma uygunluk, güvenlik ve hijyen kuralları tadil 1 16.02.200667.260
12345678910...