Standard Arama
Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod :
67
ICS Ad:
GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) :
FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4796 standard bulunmakta
Standardlar
TS No
Başlık
Kabul Tarihi
ICS Kodu
TS EN ISO 8294 (Eski no: TS ISO 8294)
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar-Bakır, demir ve nikel tayini-Grafit fırınlı atomik absorpsiyon metodu
09.04.1997
67.200.10
tst 2016109964
Poğaça
67.060
TS EN ISO 18363-3
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Yağ asidine bağlı kloropropandiollerin (MCPD'ler) ve glisidolün GC/MS ile tayini - Bölüm 3: 3-MCPD için hızlı alkalin transesterifikasyonu ve ölçümü ve glisidol için diferansiyel ölçümü kullanan yöntem
02.03.2022
67.200.10
TS 10930/T3
Sulu köfte konservesi - Hazır yemek
30.09.2022
67.120.10
TS 3310
Kuru kiraz
15.02.1979
67.080.10
TS 1336 ISO 931
Yeşil muz - Depolama ve taşıma kılavuzu
06.04.2004
67.080.10
TS ISO 5550
Kazein ve kazeinatlar-Rutubet muhtevası tayini (referans metot)
14.07.2011
67.100.01
TS ISO 5550
Kazein ve kazeinatlar-Rutubet muhtevası tayini (referans metot)
14.07.2011
67.100.99
TS EN 12854+A1
Gıda işleme makinaları - Kollu karıştırıcılar - Güvenlik ve hijyen kuralları
09.11.2010
67.260
TSE K 150
Servise hazır kanatlı et mamulleri
21.06.2012
67.120.20
TS ISO 2962
Peynir ve eritme peynir ürünleri- Toplam fosfor muhtevası tayini- Moleküler absorpsiyon spektrometrik metot
23.10.2015
67.100.30
TS 12536/T1
Kızılcık nektarı
21.05.2018
67.160.20
TS ISO 771
Yağlı tohum kalıntıları - Rutubet ve uçucu madde içeriği tayini
12.04.2021
67.200.20
TS 3042
Peynir ve eritilerek işlenmiş peynir mamullerinde sitrik asit miktarı tayini (referans metot)
16.03.1978
67.100.30
TS 6160
Kırmızı etler-Soğutma, dondurma, muhafaza, taşıma ve çözdürme kuralları
29.11.1988
67.120.10
TS EN 12546-3
Gıdalarla temas eden madde ve mamuller- Ev tipi kullanım için yalıtımlı kaplar- Bölüm 3: Soğutma kalıplarının özellikleri
26.04.2002
67.250
TS 2383/T3
Bisküvi
18.04.2016
67.060
TS 591
Beyaz peynir
30.03.2006
67.100.30
TS EN 10333
Paketleme için çelik - İnsan ve hayvan tüketimi için gıda maddeleri, ürünler ve içkiler ile temas etmesi tasarlanan esnek çelik ürünler - Kalaylanmış çelik (teneke)
16.02.2006
67.250
TSE CEN/TS 13130-20
Gıda maddeleriyle temas halindeki malzeme ve mallar- Sınırlamaya tabi plastik maddeler-Bölüm 9 gıda benzeştiricilerde asetik asit, vinil ester tayini:
16.02.2006
67.250
TS 3415/T3
Mısır
13.03.2007
67.060
TS EN ISO 11702
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar-Toplam sterol muhtevasının enzimatik tayini
23.03.2010
67.200.10
TS EN ISO 12966-3
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Yağ asitleri metil esterlerinin gaz kromotografisi-Bölüm 3:Trimetilsulfonim hidroksit (TMSH) kullanılarak metil esterlerinin hazırlanması
23.03.2010
67.200.10
TS 12691/T3
Yeşil çay
05.06.2012
67.140.10
TSE ISO/TS 22002-4
Gıda güvenliğinde önkoşul programları- Bölüm 1:Gıda ambalajı üretimi
27.08.2015
67.040
TS ISO 9116
Çiğ çekirdek kahve-Özellikler için metotlar hakkında kılavuz
27.08.2015
67.140.20
TS ISO 6668
Çiğ çekirdek kahve-Duyusal analizlerde kullanılacak numunelerin hazırlanması
27.08.2015
67.140.20
TS ISO 6668
Çiğ çekirdek kahve-Duyusal analizlerde kullanılacak numunelerin hazırlanması
27.08.2015
67.240
TS 12720/T1
Nar ekşisi
09.01.2017
67.080.10
TS 887/T1
Yemeklik pamuk yağı
02.07.2020
67.200.10
TS 6581/T1
Rafine fındık yağı - Yemeklik
02.07.2020
67.200.10
TS EN ISO 21187
Süt - Bakteriyolojik kalitenin miktarının tespiti - Rutin metod sonuçları ile anchor metod sonuçları arasındaki dönüşüm ilişkisini yerleştirmek ve sağlamak için kılavuz
12.04.2021
67.100.01
TS EN 15634-5
Gıda maddeleri - Moleküler biyolojik yöntemlerle gıda allerjenlerinin tayini - Bölüm 5: Hardal (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Pişmiş sosiste gerçek zamanlı PCR’ la spesifik DNA dizisinin kaltitatif olarak belirlenmesi
24.04.2023
67.120.10
TS 774/T1
Sofralık zeytin tadil 1
02.03.2004
67.080.10
TS ISO 3432
Peynir - Yağ muhtevası tayini - Van Gulik yöntemi için butirometre
23.10.2015
67.100.30
TS ISO 3432
Peynir - Yağ muhtevası tayini - Van Gulik yöntemi için butirometre
23.10.2015
67.260
TS 7967
Nişasta ve nişasta ürünleri-Toplam fosfor tayini- Spektrofotometrik metot
20.02.1990
67.180.20
TS 5084
Süt soğutma tankları-Paslanmaz çelikten yapılan
24.02.1987
67.260
TS 3303
Yeşil muz olgunlaştırma kuralları
15.02.1979
67.080.10
TS 7129
Tahıl ve baklagiller-Gizli böcek bulaşmasının tayini-Genel kurallar
10.05.1989
67.060
TS EN 12148
Meyve ve sebze suları-Turunçgil sularında hesperidin ve naringin'in tayini-Yüksek performanslı sıvı kromatografisi metodu
06.10.1998
67.160.20
TS 5269/T1
Prina yağı
04.12.2008
67.200.10
TS ISO 5538
Süt ve süt ürünleri-Numune alma-Nitel özelliklerin muayenesi
14.07.2011
67.100.01
TS ISO 763
Meyve ve sebze mamulleri- Hidroklorik asitte çözünmeyen kül tayini
23.10.2015
67.080.01
TSE ISO/TS 2963
Peynir ve işlem görmüş peynir ürünleri- Sitrik asit muhtevası tayini-Enzimatik metot
23.10.2015
67.100.30
TSE ISO/TS 22002-2
Gıda güvenliğinde ön koşul programları - Bölüm 2: Yiyecek içecek servisi
06.10.2016
67.040
TS 1917/T3
İşlenmiş iç fındık
24.03.2016
67.080.10
TS 4214
Karışık turşu
30.04.2015
67.080.20
TS 8787/T1
Pişmaniye
02.07.2020
67.180.10
TS EN 13732/A1
Gıda işleme makinaları - Çiftliklerdeki dökme süt soğutucular - Yapım, performans, kullanıma uygunluk, güvenlik ve hijyen kuralları tadil 1
16.02.2006
67.260
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...