Standard Arama
Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod :
67
ICS Ad:
GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) :
FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4885 standard bulunmakta
Standardlar
TS No
Başlık
Kabul Tarihi
ICS Kodu
TS ENV 1186-6
Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastikler-Kısım 6: Zeytinyağına geçen maddelerin tayini torba metodu
05.12.1995
67.250
TS 1201 EN ISO 1741
Dekstroz-Kurutmada kütle kaybının tayini-Vakumlu etüv metodu
18.01.1996
67.180.20
TS 1252 EN ISO 1666
Nişasta-Rutubet muhtevası tayini-Etüvde kurutma metotları
18.01.1996
67.180.20
TS 3074
Kabuklu fındık
29.11.2001
67.080.10
TS 3310 ISO 7908
Kurutulmuş kiraz- Özellikler
29.03.2002
67.080.10
TS EN 14082
Gıdalar - Eser elementlerin tayini - Kuru yakma işleminden sonra kurşun, kadmiyum, çinko, bakır, demir ve kromun atomik absorpsiyon spektrometri (aas) ile tayini
28.01.2004
67.050
TS EN 14083
Gıdalar - Eser elementlerin tayini - Basınçla parçalama işleminden sonra kurşun, kadmiyum, krom ve molibdenin grafit fırınlı atomik absorpsiyon spektrometri (gfaas) ile tayini
28.01.2004
67.050
TS EN 14111
Katı ve sıvı yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - İyot değeri tayini
28.01.2004
67.200.10
TS EN 14627
Gıda maddeleri - İz elementlerin tespiti - Basınç kavramasından sonra hidrid generasyon atomik absorbsiyon spektrometre (hgaas) metoduyla toplam arsenik ve selenyumun tespiti
16.02.2006
67.050
TS EN ISO 21569
Gıda maddeleri - Genetik olarak modifiye organizmalar ve türevi ürünlerin tespiti için analiz yöntemleri - Nükleik asit temelli yöntemlerin kalitesi
16.02.2006
67.050
TS EN ISO 21571
Gıda maddeleri - Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve türetilmiş ürünlerin belirlinmesi için analiz metotları - Nükleik asit özütlemesi
16.02.2006
67.050
TS EN 1186-10
Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastikler bölüm 10: Zeytinyağına geçen maddelerin tayini (zeytinyağı ekstraksiyonunun tam olmadığı durumlarda uygulanan modifiye metot)
09.03.2006
67.250
TS EN ISO 12193
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Direkt grafit fırınlı atomik absorpsiyon spektroskopi ile kurşun tayini
09.03.2006
67.200.10
TSE K 210
Dondurulmuş ıspanak
27.03.2014
67.080.20
TS EN 12855+A1
Gıda işleme makinaları - Döner hazneli kesiciler - Güvenlik ve hijyen kuralları
13.01.2011
67.260
TS 13552
Salçalı tavuk konservesi - Hazır yemek
25.04.2013
67.120.10
TS EN ISO 3961
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar -İyot sayısı tayini
18.12.2013
67.200.10
TS 886
Yemeklik ayçiçek yağı
18.02.2016
67.200.10
TS 10344/T3
Tel kadayıf
24.03.2016
67.060
TS 11360
Süt-Protein tayini-Amido siyahı-Protein kompleksi metodu (rutin metot)
27.04.1994
67.100.10
TS EN 12014-1
Gıda maddeleri - Nitrat ve/veya nitrit muhtevası tayini - Bölüm 1: Genel kurallar
23.01.2001
67.040
TS 12714
Ayçiçeği çekirdeği- Çerezlik
04.04.2001
67.200.20
TS ISO 9648
Sorgun- Tanen muhtevasının tayini
13.04.2001
67.060
TS EN ISO 15301
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Ham katı ve sıvı yağlarda çökelti tayini - Santrifüj yöntemi
11.11.2002
67.200.10
TS 9779/T2
Soya fasulyesi unu-Yenilebilir (tadil 2)
17.01.2005
67.060
TS EN 13751
Gıda maddeleri - Işıkla uyarılmış luminesans kullanılarak ışınlanmış gıdanın belirlenmesi
19.01.2010
67.050
TS EN ISO 23275-2
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Kakao yağında ve sade çikolatadaki kakao yağı eşdeğerleri - Bölüm 2: Kakao yağı eşdeğerlerinin miktarının tayini
19.01.2010
67.190
TS EN ISO 23275-2
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Kakao yağında ve sade çikolatadaki kakao yağı eşdeğerleri - Bölüm 2: Kakao yağı eşdeğerlerinin miktarının tayini
19.01.2010
67.200.10
TS EN ISO 13408-2
Öneri aseptik şartlarda üretilen sağlık bakım ürünleri-Bölüm 2:Süzülme
22.11.2011
67.260
TS 4890/T1
Meyve ve sebze mamulleri- Çözünür katı madde miktarı tayini- Refraktometrik metot
29.04.2014
67.080.01
TS EN ISO 661
Hayvansal ve bitkisel yağlar-Analiz numunesinin hazırlanması (ISO 661:2003)
28.01.2015
67.200.10
TS 7474
Gofret
18.02.2016
67.060
TS ISO 15174
Süt ve süt ürünleri - Mikrobiyal pıhtılaştırıcılar - toplam süt pıhtılaştırma etkinliğinin tayini
23.10.2015
67.100.10
TS ISO 4121
Duyusal analizler - Nicel skala kullanım için kılavuz
23.10.2015
67.240
TS ISO 8196-1
Süt - Süt analizlerinde dolaylı yöntemlerin toplam doğruluğunun tarifi ve değerlendirilmesi - Bölüm 1: Dolaylı yöntemlerin analitik özellikleri
23.10.2015
67.100.10
TS 10275
Bitkisel minarin(az yağlı bitkisel margarin)
22.04.1992
67.200.10
TS 7059
Hayvansal ve bitkisel yağlar-Birim hacim kütlesinin tayini (havada)
17.05.1989
67.200.10
TS prEN 1988-1
Gıda maddeleri-Sülfat tayini-Bölüm 1: Optimize edilmiş monier-Williams metodu
04.11.1997
67.040
TS ISO 7002
Tarımsal gıda ürünleri-Bir partiden numune almak için standard metot planı
18.03.1998
67.020
TS ISO 7543-1
Kırmızı biber ve kırmızı biber yağ reçineleri - Toplam kapsaisinoit içeriğinin tayini - Bölüm 1: Spektrometrik yöntem
28.01.2004
67.220.10
TS ISO 1743
Glikoz şurubu - Kuru madde içeriği tayini - Kırılma indisi yöntemi
17.02.2004
67.180.20
TS EN 13130-4
Gıdalarla temas eden malzeme ve mamuller - Plâstik maddelerle ilgili sınırlamalar - Bölüm 4: Plâstiklerde 1,3-Bütadien tayini
10.04.2008
67.250
TS EN 13130-6
Gıdalarla temas eden malzeme ve mamuller - Plâstik maddelerle ilgili sınırlamalar - Bölüm 6: Plâstiklerde viniliden klorür tayini
12.02.2009
67.250
TS EN ISO 8795
Plastik boru sistemleri-İçme ve kullanma suyu için-Madde geçişinin değerlendirilmesi-Plastik borular, ekleme parçaları ve bağlantılarından madde geçiş değerlerinin tayini
21.12.2006
67.250
TS 4199/T1
Biber turşusu
21.12.2015
67.080.20
TS EN 16466-2
Sirke-Asetik asit ve suyun izotopik analizleri-Bölüm 1:Asetik asidin 13C-IRMS analizleri
12.06.2013
67.220.10
TS EN 14152
Gıdalar - Yüksek performanslı sıvı kromatografi ile B2 vitamini tayini
30.10.2014
67.050
TS 1206/T2
Kereviz (sap ve kök)
23.10.2015
67.080.20
TS 4308
Tahıl ve baklagillerin depolanması-Omurgalı ve omurgasız hayvansal zararlılarla mücadele kuralları
21.09.1984
67.060
TS 2210
Çekirdek kakao-Keserek muayene
23.10.1990
67.140.30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...