Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod : 67
ICS Ad: GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) : FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4868 standard bulunmakta
Standardlar
 TS NoBaşlıkKabul TarihiICS Kodu
TS 4851 Dondurma- Toplam katı madde miktarı tayini- Referans metod 13.05.198667.100.10
TS 6210 Süt ve süt tozu, yayık altı ve yayık altı tozu, peynir altı suyu ve peynir altı suyu tozu-Fosfataz aktivitesi tayini (referans metod) 13.12.198867.100.10
TS 4888 Meyve, sebze ve mamullerinde organik maddelerin parçalanması- Kül etme metodu 27.05.198667.080.01
TS 4895 Nişasta ve ürünleri- Azot tayini- Kjeldahl metodu- Titrimetrik metot 01.07.198667.180.20
TS 3687 ISO 7703 Kurutulmuş şeftali-Özellikler ve deney metotları 20.10.199867.080.10
TS 3135 ISO 3100-1 Et ve et mamulleri-Numune alma ve analiz numunelerinin hazırlanması bölüm 1-Numune alma 20.10.199867.120.10
TS 1748 ISO 937 Et ve et mamulleri- Azot muhtevasının tayini (referans metot) 27.11.200167.120.10
TS ISO 3890-2 Süt ve süt ürünleri- Organaklorlu bileşikleri (pestisitler)- Kalıntıların tayini- Bölüm 2: Ham ekstrakt saflaştırma ve doğrulama için deney yöntemleri 18.03.200267.100.01
TS EN 14110 Katı ve sıvı yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) -Metanol içeriği tayini 28.01.200467.200.10
TS EN 12984+A1 Gıda ölçme makinaları - Kesici takımları mekanik olarak tahrik edilen portatif ve/veya elle yönlendirilen makina ve teçhizat - Güvenlik ve hijyen şartları 13.01.201167.260
TS 1204/T1 Kuru erik 21.02.201367.080.10
TS 341/T2 Yemeklik zeytinyağı 18.02.201567.200.10
TS EN ISO 21571/A1 Gıda maddeleri - Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve türetilmiş ürünlerin belirlinmesi için analiz metotları - Nükleik asit özütlemesi 07.12.201567.050
TS 5039/T1 Hayvansal ve bitkisel yağlar - Mîneral yağ aranması ve miktarının tayînî 11.07.201667.200.10
TS 893/T1 Özel standardı olmayan bitkisel yemeklik yağlar 11.07.201667.200.10
TS EN ISO 662 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Rutubet ve uçucu madde tayini 11.07.201667.200.10
TS 6152 Kahve (çuvallı çiğ çekirdek) depolama ve taşıma kuralları 29.11.198867.140.20
TS ISO 9232 Yoğurt - Yoğurda özgü mikroorganizmaların (lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus ve streptococcus thermophilus) belirlenmesi 01.04.200467.100.99
TS EN ISO 11816-2 Süt ve süt ürünleri - Alkali fosfataz etkinliğinin tayini - Bölüm 2: Peynir için florimetrik yöntem 01.04.200467.100.30
TS 889 Yemeklik susam yağı 24.03.201667.200.10
TS EN 12875-4 Sofra eşyalarının mekanik bulaşık yıkamaya dayanımı - Bölüm 4: Evsel seramik eşyalar için hızlı deney 12.10.200667.250
TS EN 12393-1 Bitkisel kökenli gıdalar - Pestisit kalıntılarının gaz kromatografisi ile tayini için çoklu kalıntı yöntemleri - Bölüm 1: Genel kurallar 19.01.201067.080.01
TS EN ISO 7971-1 Tahıllar - Yığın yoğunluğunun (kütle/hektolitre) tayini - Bölüm 1: Referans yöntem 19.01.201067.060
TS 2974/T3 Buğday 10.04.201367.060
TS 9267 Yenilebilir sakatat - Soğutma, dondurma, muhafaza, taşıma ve çözdürme kuralları 18.02.201567.120.10
TS 4199 Biber turşusu 30.04.201567.080.20
TSE CEN/TR 16699 Gıda maddeleri – GC-MS/MS ile pestisit kalıntılarının tayini – Tandem kütle spektrometri parametreleri 31.03.201567.050
TS ISO 8262-3 Süt ürünleri ve süt esaslı gıdalar-Weilbull-Berntrop gravimetrik metot (referans metot) ile yağ muhtevası tayini-Bölüm 3: Özel durumlar 23.10.201567.100.01
TS EN ISO 12966-4 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Yağ asitleri metil esterlerinin gaz kromotografisi -Bölüm 4: Kapiler gaz kromatografisi ile tayin 23.10.201567.200.10
TS ISO 12080-1 Yağsız süt tozu - A vitamini içeriği tayini - Bölüm 1: Kolorimetrik yöntem 23.10.201567.100.10
TS ISO 3890-1 Süt ve süt ürünleri- Organoklorlu bileşiklerin (pestisitler) kalıntılarının tayini- Bölüm 1: Genel hususlar ve ekstraksiyon yöntemleri 23.10.201567.100.01
TS ISO 6734 Koyulaştırılmış şekerli süt- Toplam kuru madde muhtevasının tayini (Referans metot) 23.10.201567.100.10
TS 793/T2 Kiraz ve vişne 21.12.201567.080.10
TSE CEN/TS 16233-2 Gıda Maddeleri-Balık etinde HPLC metoduyla ksantofil tayini- Bölüm 2- Astaksantinin enantiyomer oranının belirlenmesi 18.04.201667.120.30
TS EN 14333-2 Yağsız gıdalar - Benzimidazol fungisitleri karbendazim, tiyobendazol ve benomil (karbendazim gibi) bölüm 2: Hplc metoduyla jel permeation kromatografi temizliği  67.080.01
TS EN ISO 3656/A1 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Mor ötesi absorbansının özgün UV sönümlenmesi cinsinden tayini 18.12.201767.200.10
TS ISO 14502-1 Yeşil ve siyah çayın karakteristik maddelerinin belirlenmesi - Bölüm 1: Çaydaki toplam polifenollerin içeriği - Folin-Ciocalteu reaktifi kullanılarak kolorimetrik yöntem 12.04.202167.140.10
TS 3071 Kremada yağ miktarı tayini (referans metot) 30.03.197867.100.10
TS 13075 İş yerleri - Gıda maddeleri taşıma hizmetleri - Genel kurallar 23.03.200467.020
TS EN 12873-3 Maddelerin içme ve kullanma suyuna etkisi - Göçün etkisi - Bölüm 3 - İyon değişimi ve adsorban reçineler için deney yöntemi 12.10.200667.250
TS EN ISO 7971-2 Tahıllar - Yığın yoğunluğunun (kütle/hektolitre) tayini - Bölüm 2: Uluslararası standard cihaza atıfla ölçme cihazları için izlenebilirlik yöntemi 19.01.201067.060
TS EN ISO 13408-6:2011 Öneri aseptik şartlarda üretilen sağlık bakım ürünleri bölüm 6-İsolatör sistemleri 22.11.201167.260
TS EN ISO 927/AC Baharat ve çeşniler - Yabancı madde ve dış kaynaklı madde muhtevasının tayini 26.06.201467.220.10
TSE CEN/TS 16621 Gıda analizleri – Gıda maddelerinde flüoresans detektörlü yüksek performans sıvı kromatografisi (HPLC-FD) ile benzo[a]piren, benz[a]antrasen, krisen ve benzo[b]flüoranten tayini 20.04.201567.050
TS ISO 8262-2 Süt ürünleri ve süt esaslı gıdalar-Weilbull-Berntrop gravimetrik metod (referans metot) ile yağ muhtevası tayini-Bölüm 2: Yenilebilir buzlar ve buz karışımları 23.10.201567.100.01
TS ISO 20481 Kahve ve kahve ürünleri - Yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi kullanılarak kafein muhtevası tayini (HPLC) - Referans yöntem 23.10.201567.140.20
TS ISO 6731 Süt krema ve koyulaştırılmış süt- Toplam kuru madde muhtevasının tayini (Referans metot) 23.10.201567.100.10
TS ISO 6731 Süt krema ve koyulaştırılmış süt- Toplam kuru madde muhtevasının tayini (Referans metot) 23.10.201567.100.99
TS ISO 22004 Gıda güvenliği yönetim sistemleri - ISO 22000 uygulama kılavuzu 23.10.201567.020
TSE CEN/TS 15606 Gıda maddeleri - Asesulfam-K, aspartam, neohespridin-dihidrokalkon ve sakarin tayini - Yüksek performanslı sıvı kromotografisi yöntemi 18.04.201667.050
12345678910...