Standard Arama
Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod :
67
ICS Ad:
GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) :
FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4895 standard bulunmakta
Standardlar
TS No
Başlık
Kabul Tarihi
ICS Kodu
TS 2235
Tahıllar-Düşme sayısının tayini
25.02.1976
67.060
TS EN 14108
Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Sodyum muhtevası tayini - Atomik absorpsiyon spektrometri yöntemi
05.06.2007
67.200.10
TS EN 14109
Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Potasyum muhtevası tayini - Atomik absorpsiyon spektrometri yöntemi
05.06.2007
67.200.10
TS 1075/T1
Baş lahana
22.11.2011
67.080.20
TS 89/T1
Salyangoz
09.11.2010
67.120.30
TS 1275/T1
Ceviz (juglans regia l.)-Kabuklu
24.06.2010
67.080.10
TS EN 15911:2010
Gıda maddeleri- Yüksek performanslı sıvı kromatografi ve buharlaşabilen hafif saçılma araması ile dokuz tatlandırının eşzamanlı tayini
12.04.2011
67.180.10
TS 7573/tst T1
Meyve, sebze ve mamulleri-Çinko tayini-Atomik absorbsiyon spektrometrik metot
67.080.01
TS 7897/T1
Konserve-Bitkisel sıvı yağlı türlü
13.11.2014
67.080.20
TS 1620/T3
Makarna
25.06.2014
67.060
TS ISO 11866-1
Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 1: 4-4- Metilumbelliferil b-D- Glukuronit (MUG) kullanılan en muhtemel sayı tekniği
23.10.2015
67.100.01
TS ISO 11866-2
Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 2: Membran kullanılarak 44 °C'da koloni sayım tekniği
23.10.2015
67.100.01
TS ISO 6611
Süt ve süt ürünleri-Küf ve/veya mayaların koloni oluşturan birimlerinin sayımı-25 °c'da koloni sayım tekniği
23.10.2015
67.100.10
TS ISO 6730
Süt-Psikrotrofik mikroorganizmaların koloni oluşturan birimlerinin sayımı-6,5 °C'da koloni sayım tekniği
23.10.2015
67.100.10
TS EN 16618
Gıda analizleri - Gıdalarda sıvı kromatografi tandem kütle spektrometri ile akrilamit tayini (LC-ESI-MS/MS)
23.10.2015
67.140.20
TS 2132
Baharat-Suda çözünmeyen kül tayini
15.12.1987
67.220.10
TS 2135
Baharat-Alkolde çözünen ekstrakt tayini
10.11.1987
67.220.10
TS 2136
Baharat-Soğuk suda çözünen ekstrakt tayini
10.11.1987
67.220.10
TS 1566 ISO 1577
Çay- Asitte çözünmeyen kül tayini
30.01.2001
67.160.10
TS EN ISO 11816-1
Süt ve süt ürünleri - Alkalin fosfataz aktivitesinin florimetrik yöntemle tayini bölüm 1:Süt ve süt esaslı içecekler
11.12.2002
67.100.10
TS 798
Taze bezelye
16.03.2006
67.080.20
TS EN 12393-1
Bitkisel kökenli gıdalar - Pestisit kalıntılarının gaz kromatografisi ile tayini için çoklu kalıntı yöntemleri - Bölüm 1: Genel kurallar
19.01.2010
67.080.01
TS EN ISO 7971-1
Tahıllar - Yığın yoğunluğunun (kütle/hektolitre) tayini - Bölüm 1: Referans yöntem
19.01.2010
67.060
TS 2974/T3
Buğday
10.04.2013
67.060
TS 9267
Yenilebilir sakatat - Soğutma, dondurma, muhafaza, taşıma ve çözdürme kuralları
18.02.2015
67.120.10
TS 4199
Biber turşusu
30.04.2015
67.080.20
tst 5230
Badem şekeri
67.180.10
TS 12001/T2
Dut pekmezi
06.02.2017
67.080.10
TS 13431
Yemeklik aspir yağı
06.02.2017
67.200.10
TS 2175
Emmental peyniri
09.12.2016
67.100.30
tst 1254
Kuşkonmaz (asparagus officinalis l.)
67.080.20
TS 11345/T1
Konserve - Etli patates - Hazır yemek
16.12.2019
67.080.20
TS EN ISO 9167
Kolza tohumu- Glukosinolat muhtevasının tayini- Yüksek performanslı sıvı kromatografisi kullanılan metot
30.09.2019
67.200.20
tst 143
Mercimek (kabuklu ve iç)
67.060
TS 4172
Buy-Tane ve öğütülmüş
28.02.1984
67.220.10
TS 5362
Sütte yağ miktarının gravimetrik olarak tayini referans metot
01.12.1987
67.100.10
TS 1277
Tatlı badem-Kabuklu
23.11.2006
67.080.10
TS 1194/T2
Yeşil salata ve marul
12.04.2012
67.080.20
TS OIC/SMIIC 3
Helal belgelendirme kuruluşlarını akredite eden akreditasyon kuruluşu için kılavuz
31.01.2012
67.020
TS 3190/T2
Hazır kuru çorbalık
29.04.2014
67.080.20
tst 1193
Havuç
67.080.20
tst 7058
Toz meşrubat
67.160.20
TS 2703/T1
Konserve - Karnıyarık - Hazır yemek
11.07.2016
67.080.20
TS 6581
Rafine fındık yağı - Yemeklik
20.03.2017
67.200.10
TS 13209/T2
Çoban kebabı konservesi-Hazır yemek
16.12.2019
67.120.10
TS EN ISO 17678
Süt ve süt ürünleri - Trigliseritlerin gas kromatografik analizi ile süt yağının saflığının tayini
30.09.2019
67.100.99
TS EN ISO 17678
Süt ve süt ürünleri - Trigliseritlerin gas kromatografik analizi ile süt yağının saflığının tayini
30.09.2019
67.200.10
TS EN 14112
Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Oksitlenme kararlılığının tayini - Hızlandırılmış oksitlendirme deneyi
15.02.2021
67.200.10
TS 3627/T1
İşlenmiş patates ürünleri-Kurutulmuş
08.12.2022
67.080.20
TS 3844/T1
Peynir mayası
08.12.2022
67.100.30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...