Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod : 67
ICS Ad: GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) : FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4885 standard bulunmakta
Standardlar
 TS NoBaşlıkKabul TarihiICS Kodu
TS ENV 1186-6 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastikler-Kısım 6: Zeytinyağına geçen maddelerin tayini torba metodu 05.12.199567.250
TS 1201 EN ISO 1741 Dekstroz-Kurutmada kütle kaybının tayini-Vakumlu etüv metodu 18.01.199667.180.20
TS 1252 EN ISO 1666 Nişasta-Rutubet muhtevası tayini-Etüvde kurutma metotları 18.01.199667.180.20
TS 3074 Kabuklu fındık 29.11.200167.080.10
TS 3310 ISO 7908 Kurutulmuş kiraz- Özellikler 29.03.200267.080.10
TS EN 14082 Gıdalar - Eser elementlerin tayini - Kuru yakma işleminden sonra kurşun, kadmiyum, çinko, bakır, demir ve kromun atomik absorpsiyon spektrometri (aas) ile tayini 28.01.200467.050
TS EN 14083 Gıdalar - Eser elementlerin tayini - Basınçla parçalama işleminden sonra kurşun, kadmiyum, krom ve molibdenin grafit fırınlı atomik absorpsiyon spektrometri (gfaas) ile tayini 28.01.200467.050
TS EN 14111 Katı ve sıvı yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - İyot değeri tayini 28.01.200467.200.10
TS EN 14627 Gıda maddeleri - İz elementlerin tespiti - Basınç kavramasından sonra hidrid generasyon atomik absorbsiyon spektrometre (hgaas) metoduyla toplam arsenik ve selenyumun tespiti 16.02.200667.050
TS EN ISO 21569 Gıda maddeleri - Genetik olarak modifiye organizmalar ve türevi ürünlerin tespiti için analiz yöntemleri - Nükleik asit temelli yöntemlerin kalitesi 16.02.200667.050
TS EN ISO 21571 Gıda maddeleri - Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve türetilmiş ürünlerin belirlinmesi için analiz metotları - Nükleik asit özütlemesi 16.02.200667.050
TS EN 1186-10 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastikler bölüm 10: Zeytinyağına geçen maddelerin tayini (zeytinyağı ekstraksiyonunun tam olmadığı durumlarda uygulanan modifiye metot) 09.03.200667.250
TS EN ISO 12193 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Direkt grafit fırınlı atomik absorpsiyon spektroskopi ile kurşun tayini 09.03.200667.200.10
TSE K 210 Dondurulmuş ıspanak 27.03.201467.080.20
TS EN 12855+A1 Gıda işleme makinaları - Döner hazneli kesiciler - Güvenlik ve hijyen kuralları 13.01.201167.260
TS 13552 Salçalı tavuk konservesi - Hazır yemek 25.04.201367.120.10
TS EN ISO 3961 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar -İyot sayısı tayini 18.12.201367.200.10
TS 886 Yemeklik ayçiçek yağı 18.02.201667.200.10
TS 10344/T3 Tel kadayıf 24.03.201667.060
TS 11360 Süt-Protein tayini-Amido siyahı-Protein kompleksi metodu (rutin metot) 27.04.199467.100.10
TS EN 12014-1 Gıda maddeleri - Nitrat ve/veya nitrit muhtevası tayini - Bölüm 1: Genel kurallar 23.01.200167.040
TS 12714 Ayçiçeği çekirdeği- Çerezlik 04.04.200167.200.20
TS ISO 9648 Sorgun- Tanen muhtevasının tayini 13.04.200167.060
TS EN ISO 15301 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Ham katı ve sıvı yağlarda çökelti tayini - Santrifüj yöntemi 11.11.200267.200.10
TS 9779/T2 Soya fasulyesi unu-Yenilebilir (tadil 2) 17.01.200567.060
TS EN 13751 Gıda maddeleri - Işıkla uyarılmış luminesans kullanılarak ışınlanmış gıdanın belirlenmesi 19.01.201067.050
TS EN ISO 23275-2 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Kakao yağında ve sade çikolatadaki kakao yağı eşdeğerleri - Bölüm 2: Kakao yağı eşdeğerlerinin miktarının tayini 19.01.201067.190
TS EN ISO 23275-2 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Kakao yağında ve sade çikolatadaki kakao yağı eşdeğerleri - Bölüm 2: Kakao yağı eşdeğerlerinin miktarının tayini 19.01.201067.200.10
TS EN ISO 13408-2 Öneri aseptik şartlarda üretilen sağlık bakım ürünleri-Bölüm 2:Süzülme 22.11.201167.260
TS 4890/T1 Meyve ve sebze mamulleri- Çözünür katı madde miktarı tayini- Refraktometrik metot 29.04.201467.080.01
TS EN ISO 661 Hayvansal ve bitkisel yağlar-Analiz numunesinin hazırlanması (ISO 661:2003) 28.01.201567.200.10
TS 7474 Gofret 18.02.201667.060
TS ISO 15174 Süt ve süt ürünleri - Mikrobiyal pıhtılaştırıcılar - toplam süt pıhtılaştırma etkinliğinin tayini 23.10.201567.100.10
TS ISO 4121 Duyusal analizler - Nicel skala kullanım için kılavuz 23.10.201567.240
TS ISO 8196-1 Süt - Süt analizlerinde dolaylı yöntemlerin toplam doğruluğunun tarifi ve değerlendirilmesi - Bölüm 1: Dolaylı yöntemlerin analitik özellikleri 23.10.201567.100.10
TS 10275 Bitkisel minarin(az yağlı bitkisel margarin) 22.04.199267.200.10
TS 7059 Hayvansal ve bitkisel yağlar-Birim hacim kütlesinin tayini (havada) 17.05.198967.200.10
TS prEN 1988-1 Gıda maddeleri-Sülfat tayini-Bölüm 1: Optimize edilmiş monier-Williams metodu 04.11.199767.040
TS ISO 7002 Tarımsal gıda ürünleri-Bir partiden numune almak için standard metot planı 18.03.199867.020
TS ISO 7543-1 Kırmızı biber ve kırmızı biber yağ reçineleri - Toplam kapsaisinoit içeriğinin tayini - Bölüm 1: Spektrometrik yöntem 28.01.200467.220.10
TS ISO 1743 Glikoz şurubu - Kuru madde içeriği tayini - Kırılma indisi yöntemi 17.02.200467.180.20
TS EN 13130-4 Gıdalarla temas eden malzeme ve mamuller - Plâstik maddelerle ilgili sınırlamalar - Bölüm 4: Plâstiklerde 1,3-Bütadien tayini 10.04.200867.250
TS EN 13130-6 Gıdalarla temas eden malzeme ve mamuller - Plâstik maddelerle ilgili sınırlamalar - Bölüm 6: Plâstiklerde viniliden klorür tayini 12.02.200967.250
TS EN ISO 8795 Plastik boru sistemleri-İçme ve kullanma suyu için-Madde geçişinin değerlendirilmesi-Plastik borular, ekleme parçaları ve bağlantılarından madde geçiş değerlerinin tayini 21.12.200667.250
TS 4199/T1 Biber turşusu 21.12.201567.080.20
TS EN 16466-2 Sirke-Asetik asit ve suyun izotopik analizleri-Bölüm 1:Asetik asidin 13C-IRMS analizleri 12.06.201367.220.10
TS EN 14152 Gıdalar - Yüksek performanslı sıvı kromatografi ile B2 vitamini tayini 30.10.201467.050
TS 1206/T2 Kereviz (sap ve kök) 23.10.201567.080.20
TS 4308 Tahıl ve baklagillerin depolanması-Omurgalı ve omurgasız hayvansal zararlılarla mücadele kuralları 21.09.198467.060
TS 2210 Çekirdek kakao-Keserek muayene 23.10.199067.140.30
12345678910...