Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod : 67
ICS Ad: GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) : FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4795 standard bulunmakta
Standardlar
 TS NoBaşlıkKabul TarihiICS Kodu
TS 8189 Süt- Yağ tayini- Gerber metodu (rutin metod) 27.03.199067.100.10
TS 7571 Hayvansal ve bitkisel yağlar-Sabunlaşmayan maddenin hekzan ekstraksiyonu metodu ile tayini-Çabuk metod 07.11.198967.200.10
TS 7629 Hayvansal ve bitkisel yağlar-Anisidin sayısı tayini 21.11.198967.200.10
TS 12303 Yemeklik hindistan ceviz yağı 16.04.199767.200.10
TS EN ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemleri - Gıda zincirindeki kuruluşlar için şartlar 26.01.200667.020
TSE ISO/TS 22004 Gıda güvenliği yönetim sistemleri - Iso 22000'in uygulanması için kılavuz 26.01.200667.020
TS 7097 İş yerleri - Simit ve galeta fırınları için kurallar 27.08.201567.060
TS 7474/T3 Gofret 29.04.201467.060
TS EN 12393-1 Bitkisel kökenli gıdalar - GC veya LC-MS/MS kullanarak pestisit kalıntılarının tayini için çoklu kalıntı yöntemler - Bölüm 1: Genel kurallar 20.04.201567.050
TS ISO 11866-1 Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 1: 4-4- Metilumbelliferil b-D- Glukuronit (MUG) kullanılan en muhtemel sayı tekniği 23.10.201567.100.01
TS ISO 11866-2 Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 2: Membran kullanılarak 44 °C'da koloni sayım tekniği 23.10.201567.100.01
TS ISO 6611 Süt ve süt ürünleri-Küf ve/veya mayaların koloni oluşturan birimlerinin sayımı-25 °c'da koloni sayım tekniği 23.10.201567.100.10
TS ISO 6730 Süt-Psikrotrofik mikroorganizmaların koloni oluşturan birimlerinin sayımı-6,5 °C'da koloni sayım tekniği 23.10.201567.100.10
TS EN 16618 Gıda analizleri - Gıdalarda sıvı kromatografi tandem kütle spektrometri ile akrilamit tayini (LC-ESI-MS/MS) 23.10.201567.140.20
TS EN 16618 Gıda analizleri - Gıdalarda sıvı kromatografi tandem kütle spektrometri ile akrilamit tayini (LC-ESI-MS/MS) 23.10.201567.060
TS EN 16618 Gıda analizleri - Gıdalarda sıvı kromatografi tandem kütle spektrometri ile akrilamit tayini (LC-ESI-MS/MS) 23.10.201567.080.20
TS 4178 Buğday unu-Kuru gluten (öz) tayini 06.03.198467.060
TS 4181 Sera domatesleri-Soğuk taşıma kuralları 06.03.198467.080.20
TS 2137 Baharat-Uçucu olmayan eter ekstraktı tayini 01.03.199067.220.10
TS 4201 Sarı mercimek (kara mercimek içi) 13.03.198467.060
TS EN 14082 Gıdalar - Eser elementlerin tayini - Kuru yakma işleminden sonra kurşun, kadmiyum, çinko, bakır, demir ve kromun atomik absorpsiyon spektrometri (aas) ile tayini 28.01.200467.050
TS EN 14083 Gıdalar - Eser elementlerin tayini - Basınçla parçalama işleminden sonra kurşun, kadmiyum, krom ve molibdenin grafit fırınlı atomik absorpsiyon spektrometri (gfaas) ile tayini 28.01.200467.050
TS EN 14111 Katı ve sıvı yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - İyot değeri tayini 28.01.200467.200.10
TS EN 14627 Gıda maddeleri - İz elementlerin tespiti - Basınç kavramasından sonra hidrid generasyon atomik absorbsiyon spektrometre (hgaas) metoduyla toplam arsenik ve selenyumun tespiti 16.02.200667.050
TS EN ISO 21569 Gıda maddeleri - Genetik olarak modifiye organizmalar ve türevi ürünlerin tespiti için analiz yöntemleri - Nükleik asit temelli yöntemlerin kalitesi 16.02.200667.050
TS EN ISO 21571 Gıda maddeleri - Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve türetilmiş ürünlerin belirlinmesi için analiz metotları - Nükleik asit özütlemesi 16.02.200667.050
TS EN 1186-10 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastikler bölüm 10: Zeytinyağına geçen maddelerin tayini (zeytinyağı ekstraksiyonunun tam olmadığı durumlarda uygulanan modifiye metot) 09.03.200667.250
TS EN 13208+A1 Gıda işleme makinaları - Sebze soyucular - güvenlik ve hijyen kuralları 21.02.201367.260
TS 7360/T1 Meyve, sebze ve mamulleri-Kükürt dioksit aranması-Kalitatif metot 13.11.201467.080.01
TSE K 30/T1 Aromalı siyah çay 20.06.201467.140.10
TS 2590/T2 Tahin helvası 25.06.201467.180.10
TS 10931/T1 Konserve - Etli bezelye - Hazır yemek 29.04.201967.080.20
TS 8011 Sıvı meyve ve sebze ürünleri- Kükürt dioksit tayini (rutin metot) 27.02.199067.080.01
TS 1511 Tahıllar, baklagiller ve bunların ürünleri-Kül tayini 06.03.197467.060
TS 3076-2 ISO 2451/T1 Çekirdek kakao- Özellikler 08.11.200167.140.30
TS 13717 Keçiboynuzu (Harnup) Pekmezi 11.07.201667.080.10
TS 13470 Hamur tatlıları- Şerbet eklemeye hazır 24.04.201767.180.10
TS EN ISO 21294 Yağlı tohumlar-Manuel veya otomatik aralıklı numune alma 18.12.201767.200.20
TS 10930/T3 Sulu köfte konservesi - Hazır yemek 30.09.202267.120.10
TS 4679 Süt tozunda titre edilebilir asitlik tayini (referans metod) 21.01.198667.100.10
TS 1336 ISO 931 Yeşil muz - Depolama ve taşıma kılavuzu 06.04.200467.080.10
TS 12397 Böğürtlen nektarı 24.12.201467.160.20
TS 12720 Nar ekşisi 18.02.201667.080.10
TS EN 12505+A1 Gıda işleme makinaları - Yemeklik sıvı ve katı yağların işlenmesinde kullanılan santrifüj makinaları-Güvenlik ve hijyen kuralları 02.03.201067.260
TSE ISO/TS 3632-1/T1 Safran (crocus sativus linnaeus)bölüm 1: Özellikler 13.02.201467.220.10
TS ISO 2962 Peynir ve eritme peynir ürünleri- Toplam fosfor muhtevası tayini- Moleküler absorpsiyon spektrometrik metot 23.10.201567.100.30
tst 2812 Sürülebilir yağlar/margarin  67.200.10
TS 13795 Kurutulmuş Mandalina 18.12.201767.080.10
TS EN ISO 18363-4 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Yağ asidine bağlı kloropropandiollerin (MCPD'ler) ve glisidolün GC/MS ile tayini - Bölüm 4: Hızlı alkalin transesterifikasyon kullanan yöntem ve GC-MS/ ile 2-MCPD, 3-MCPD ve GC-MS/MS ile glisidol ölçümü 30.09.202167.200.10
TS 1050 Kuru vişne 01.03.197967.080.10
12345678910...