Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod : 67
ICS Ad: GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) : FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4895 standard bulunmakta
Standardlar
 TS NoBaşlıkKabul TarihiICS Kodu
TS 2235 Tahıllar-Düşme sayısının tayini 25.02.197667.060
TS EN 14108 Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Sodyum muhtevası tayini - Atomik absorpsiyon spektrometri yöntemi 05.06.200767.200.10
TS EN 14109 Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Potasyum muhtevası tayini - Atomik absorpsiyon spektrometri yöntemi 05.06.200767.200.10
TS 1075/T1 Baş lahana 22.11.201167.080.20
TS 89/T1 Salyangoz 09.11.201067.120.30
TS 1275/T1 Ceviz (juglans regia l.)-Kabuklu 24.06.201067.080.10
TS EN 15911:2010 Gıda maddeleri- Yüksek performanslı sıvı kromatografi ve buharlaşabilen hafif saçılma araması ile dokuz tatlandırının eşzamanlı tayini 12.04.201167.180.10
TS 7573/tst T1 Meyve, sebze ve mamulleri-Çinko tayini-Atomik absorbsiyon spektrometrik metot  67.080.01
TS 7897/T1 Konserve-Bitkisel sıvı yağlı türlü 13.11.201467.080.20
TS 1620/T3 Makarna 25.06.201467.060
TS ISO 11866-1 Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 1: 4-4- Metilumbelliferil b-D- Glukuronit (MUG) kullanılan en muhtemel sayı tekniği 23.10.201567.100.01
TS ISO 11866-2 Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 2: Membran kullanılarak 44 °C'da koloni sayım tekniği 23.10.201567.100.01
TS ISO 6611 Süt ve süt ürünleri-Küf ve/veya mayaların koloni oluşturan birimlerinin sayımı-25 °c'da koloni sayım tekniği 23.10.201567.100.10
TS ISO 6730 Süt-Psikrotrofik mikroorganizmaların koloni oluşturan birimlerinin sayımı-6,5 °C'da koloni sayım tekniği 23.10.201567.100.10
TS EN 16618 Gıda analizleri - Gıdalarda sıvı kromatografi tandem kütle spektrometri ile akrilamit tayini (LC-ESI-MS/MS) 23.10.201567.140.20
TS 2132 Baharat-Suda çözünmeyen kül tayini 15.12.198767.220.10
TS 2135 Baharat-Alkolde çözünen ekstrakt tayini 10.11.198767.220.10
TS 2136 Baharat-Soğuk suda çözünen ekstrakt tayini 10.11.198767.220.10
TS 1566 ISO 1577 Çay- Asitte çözünmeyen kül tayini 30.01.200167.160.10
TS EN ISO 11816-1 Süt ve süt ürünleri - Alkalin fosfataz aktivitesinin florimetrik yöntemle tayini bölüm 1:Süt ve süt esaslı içecekler 11.12.200267.100.10
TS 798 Taze bezelye 16.03.200667.080.20
TS EN 12393-1 Bitkisel kökenli gıdalar - Pestisit kalıntılarının gaz kromatografisi ile tayini için çoklu kalıntı yöntemleri - Bölüm 1: Genel kurallar 19.01.201067.080.01
TS EN ISO 7971-1 Tahıllar - Yığın yoğunluğunun (kütle/hektolitre) tayini - Bölüm 1: Referans yöntem 19.01.201067.060
TS 2974/T3 Buğday 10.04.201367.060
TS 9267 Yenilebilir sakatat - Soğutma, dondurma, muhafaza, taşıma ve çözdürme kuralları 18.02.201567.120.10
TS 4199 Biber turşusu 30.04.201567.080.20
tst 5230 Badem şekeri  67.180.10
TS 12001/T2 Dut pekmezi 06.02.201767.080.10
TS 13431 Yemeklik aspir yağı 06.02.201767.200.10
TS 2175 Emmental peyniri 09.12.201667.100.30
tst 1254 Kuşkonmaz (asparagus officinalis l.)  67.080.20
TS 11345/T1 Konserve - Etli patates - Hazır yemek 16.12.201967.080.20
TS EN ISO 9167 Kolza tohumu- Glukosinolat muhtevasının tayini- Yüksek performanslı sıvı kromatografisi kullanılan metot 30.09.201967.200.20
tst 143 Mercimek (kabuklu ve iç)  67.060
TS 4172 Buy-Tane ve öğütülmüş 28.02.198467.220.10
TS 5362 Sütte yağ miktarının gravimetrik olarak tayini referans metot 01.12.198767.100.10
TS 1277 Tatlı badem-Kabuklu 23.11.200667.080.10
TS 1194/T2 Yeşil salata ve marul 12.04.201267.080.20
TS OIC/SMIIC 3 Helal belgelendirme kuruluşlarını akredite eden akreditasyon kuruluşu için kılavuz 31.01.201267.020
TS 3190/T2 Hazır kuru çorbalık 29.04.201467.080.20
tst 1193 Havuç  67.080.20
tst 7058 Toz meşrubat  67.160.20
TS 2703/T1 Konserve - Karnıyarık - Hazır yemek 11.07.201667.080.20
TS 6581 Rafine fındık yağı - Yemeklik 20.03.201767.200.10
TS 13209/T2 Çoban kebabı konservesi-Hazır yemek 16.12.201967.120.10
TS EN ISO 17678 Süt ve süt ürünleri - Trigliseritlerin gas kromatografik analizi ile süt yağının saflığının tayini 30.09.201967.100.99
TS EN ISO 17678 Süt ve süt ürünleri - Trigliseritlerin gas kromatografik analizi ile süt yağının saflığının tayini 30.09.201967.200.10
TS EN 14112 Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Oksitlenme kararlılığının tayini - Hızlandırılmış oksitlendirme deneyi 15.02.202167.200.10
TS 3627/T1 İşlenmiş patates ürünleri-Kurutulmuş 08.12.202267.080.20
TS 3844/T1 Peynir mayası 08.12.202267.100.30
12345678910...