Standard Arama
Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod :
07
ICS Ad:
MATEMATİK,TABİİ BİLİMLER
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) :
MATHEMATICS.NATURAL SCIENCES
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 667 standard bulunmakta
Standardlar
TS No
Başlık
Kabul Tarihi
ICS Kodu
TS 6063
Mikrobiyoloji-Muhtemel escherichia coli sayımı için genel kurallar-En muhtemel sayı tekniği
25.10.1988
07.100.30
TS 4229
Jeoloji haritalarında ve kesitlerinde kullanılan semboller- Minerallerin gösterilmesi
03.04.1991
07.060
TS EN ISO 6887-4
Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması - Bölüm 4: Süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri ile balık ve balık ürünleri dışındaki diğer ürünlerin hazırlanması için özel kurallar
28.01.2004
07.100.30
TS EN 14119
Tekstil deneyleri - Mantar etkisinin değerlendirilmesi
28.01.2004
07.100.99
TSE CEN ISO/TS 21362
Nanoteknolojiler - Asimetrik akış ve merkezkaç alan akışı fraksiyonasyonu kullanılarak nano nesnelerin analizi
12.04.2021
07.120
TS EN ISO 17468
Gıda zinciri mikrobiyolojisi-Standartlaştırılmış referans yöntemin oluşturulması veya revizyonuna dair teknik gereklilikler ve kılavuz
09.12.2016
07.100.30
TS EN 50536
Yıldırımdan korunma - Yıldırım riskli fırtına uyarı sistemleri
05.06.2012
07.060
TS EN ISO 18415
Kozmetikler- Mikrobiyoloji-Belirli ve belirli olmayan mikroorganizmaların aranması
31.01.2012
07.100.99
TSE CEN/TS 15790
Hayvan yemleri - Saccharomyces cerevisiae (maya) nin probiyotik suşlarının PCR tiplemesi
18.04.2016
07.100.30
TS 6582
Mikrobiyoloji-Staphylococcus aureus sayımı için genel kurallar - Koloni sayım tekniği
28.02.1989
07.100.30
TS ISO 4832
Gıda ve Hayvan Yemleri Mikrobiyolojisi - Koliformların Sayımı İçin Yatay Yöntem - Koloni Sayım Tekniği
31.03.2015
07.100.30
TSE CEN ISO/TS 80004-8
Nanoteknoloji – Terimler – Bölüm 8: Nano imalat süreci
15.02.2021
07.120
TS EN ISO 6888-2
Gıda zincirinin mikrobiyolojisi - Koagülaz pozitif stafilokokların (Staphylococcus aureus ve diğer türler) sayımı için yatay yöntem - Bölüm 2: Tavşan plazma fibrinojen agar besiyeri kullanan yöntem
30.09.2021
07.100.30
TS EN ISO 21572
Gıda maddeleri - Moleküler biyo-işaret analizi - Protein esaslı yöntemler
20.04.2015
07.100.30
TS EN ISO 10272-1
Gıda zinciri mikrobiyolojisi-Campylobacter spp. nin sayımı ve belirlenmesi için yatay metot-Bölüm 1:Belirleme yöntemi
18.12.2017
07.100.30
TS EN 17694-1
Hidrometri - Su izleme ekipmanı için minimum performans gereklilikleri ve deney prosedürleri - Akışın belirlenmesi için tertibatlar - Bölüm 1: Açık kanal enstrümantasyonu
05.07.2023
07.060
TS EN ISO 10272-1
Gıda ve hayvan besleme maddelerinin mikrobiyolojisi-Campylobacter spp. nin sayımı ve belirlenmesi için yatay metot-Bölüm ı:Belirleme yöntemi
20.07.2006
07.100.30
TS EN ISO 16654/A1
Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi-Eschericha coli 0157'nin tespiti için yatay yöntem
18.12.2017
07.100.30
TS EN ISO 4833-2/AC
Gıda zinciri mikrobiyolojisi - Mikroorganizmaların sayımı için yatay yöntem - Bölüm 2: Yayma plak tekniğiyle 30°C’ta koloni sayımı – Teknik Düzeltme 1 (ISO 4833-2:2013/Cor 1:2014)
31.03.2015
07.100.30
TS ISO 7251
Gıda ve hayvan yemleri mikrobiyolojisi - Muhtemel escherichia coli'nin belirlenmesi ve sayımı için yatay yöntem - En muhtemel sayı tekniği
23.10.2015
07.100.30
TS EN ISO 16140-1
Gıda zinciri mikrobiyolojisi-Doğrulama yöntemi- Bölüm 1: Terimler ve tarifler
09.12.2016
07.100.30
TS ISO 4831/tst D1
Gıda ve hayvan yemleri mikrobiyolojisi - Koliformların tespiti ve sayımı için yatay yöntem - En muhtemel sayı tekniği
07.100.30
TS EN ISO 11930
Kozmetikler - Mikrobiyoloji - Bir kozmetik ürünün antimikrobiyal korumasının değerlendirilmesi
29.04.2019
07.100.40
TS EN ISO 7218
Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - Mikrobiyolijik analizler için genel şartlar ve rehber
28.01.2015
07.100.30
TSE CEN/TS 15634-2
Gıda maddeleri - Moleküler biyolojik yöntemlerle gıda allerjenlerinin tayini - Bölüm 2 : Kereviz (Apium graveolens) - Pişmiş sosislerde gerçek zamanlı PCR’ la spesifik DNA dizisinin kaltitatif olarak belirlenmesi
18.04.2016
07.100.30
TS EN ISO 11737-2
Sağlık bakım ürünlerin sterilizasyonu - Mikrobiyolojik yöntemler - Bölüm 2: Bir sterilizasyon sürecinin tarifi, geçerli kılınması ve sürdürülmesinde gerçekleştirilecek sterilite deneyleri
01.12.2021
07.100.10
TS EN ISO 4833-2/A1
Gıda zincirinin mikrobiyolojisi - Mikroorganizmaların sayımı için yatay yöntem - Bölüm 2: Yüzey kaplama tekniği ile 30 °C' ta koloni sayımı - Tadil 1: Kapsamın netleştirilmesi
02.03.2022
07.100.30
TS ISO 1392
Kristallenme noktası tayini - Genel yöntem
03.04.2007
07.030
TS EN ISO 16140-4
Gıda zincirinin mikrobiyolojisi - Doğrulama yöntemi - Bölüm 4: Tek bir laboratuvarda yöntem doğrulama protokolü
09.11.2020
07.100.30
TS ISO 710-5
Jeoloji haritalarında ve kesitlerinde kullanılan semboller - Bölüm 5: Minerallerin gösterimi
06.08.2015
07.040
TSE CEN/TS 17171
Gözlenen hidrometrik verilerin yönetimi - Rehber
19.11.2018
07.060
TS 6050
Su kalitesi-Daphnia magna straus;Un (cladocera, crustacea) hareketliliğinin inhibisyonunun tayini
25.10.1988
07.100.20
TS ISO 15522
Su kalitesi- Aktif çamur mikroorganizmalarının büyümesi üzerine su bileşenlerinin engelleyici etkisinin tayini
10.01.2002
07.100.20
TS EN ISO 15927-5/A1
Binaların higrotermal performansı - İklim verilerinin hesaplanması ve sunumu - Bölüm 5 - Kış mevsimi tasarım için dış hava sıcaklıkları ve ilgili rüzgar verileri
12.04.2012
07.060
TS EN ISO 4833-1
Gıda zinciri mikrobiyolojisi - Mikroorganizmaların sayımı için yatay yöntem -Bölüm 1: Dökme plak tekniğiyle 30°C’ta koloni sayımı
12.01.2016
07.100.30
TS ISO 10718
Mantar tıkaçlar-Alkollü ortamda ekstakte edilelebilen ve üreyebilen küf, maya ve bakterilerin koloni oluşturan birimlerinin sayımı ile düşük jerm tıkaçların özellikleri
23.10.2015
07.100.30
TS EN ISO 6579
Mikrobiyoloji - Gıda ve hayvan yemleri - Salmonella türlerinin belirlenmesi için yatay yöntem
10.03.2005
07.100.30
TS ISO 4832
Gıda ve hayvan yemleri mikrobiyolojisi - Koliformların sayımı için yatay yöntem - Koloni sayım tekniği
29.04.2010
07.100.30
TSE CEN/TR 16588
Kar su eşdeğeri Manuel ölçüm
29.04.2014
07.060
TS EN ISO 9308-1/A1
Su kalitesi - Escherichia coli ve koliform bakterilerin sayımı - Bölüm 1: Düşük bakterili zemin floralı sular için membranla süzme yöntemi
20.03.2017
07.100.20
TS EN 13312-4
Biyoteknoloji- Alet kullanımı ve borular için performans kriterleri- Bölüm 4: Tüpler ve borular
29.11.2001
07.100.01
TS EN 13312-4
Biyoteknoloji- Alet kullanımı ve borular için performans kriterleri- Bölüm 4: Tüpler ve borular
29.11.2001
07.080
TS EN 13312-5
Biyoteknoloji- Alet kullanımı ve borular için performans kriterleri- Bölüm 5: Vanalar
29.11.2001
07.100.01
TS EN 13312-5
Biyoteknoloji- Alet kullanımı ve borular için performans kriterleri- Bölüm 5: Vanalar
29.11.2001
07.080
TS EN ISO 16654
Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi-Eschericha coli 0157'nin tespiti için yatay yöntem
24.03.2003
07.100.30
TSE ISO/TS 19127
Coğrafi bilgi-Jeodezik kodlar ve parametreler
09.03.2010
07.040
TS EN ISO 10272-2
Gıda zinciri mikrobiyolojisi-Campylobacter spp. nin sayımı ve belirlenmesi için yatay metot-Bölüm 2:Koloni sayım tekniği
18.12.2017
07.100.30
TS ISO 4831
Gıda ve hayvan yemleri mikrobiyolojisi - Koliformların tespiti ve sayımı için yatay yöntem - En muhtemel sayı tekniği
29.04.2010
07.100.30
TS EN ISO 15216-2
Besin zincirinin mikrobiyolojisi-Gerçek zaman RT-PCR kullanılan gıdalarda hepetitis A ve norovirusün tayini için yatay yöntem-Bölüm 2:Kalitatif tespiti için yöntem
16.12.2019
07.100.30
TS EN ISO 19020
Besin zincirinin mikrobiyolojisi - Gıda maddelerinde stafilokok enterotoksinlerinin immünoenzimatik tayini için yatay yöntem (ISO 19020:2017)
18.12.2017
07.100.30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...