|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2135
|
|
Kabul Tarihi :
|
10.11.1987
|
Konfirme Tarihi : |
20.05.2008 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat-Alkolde çözünen ekstrakt tayini |
Başlık (İng) :
|
Spices and Condiments-Determination of Alcohol-Soluble Extract |
Kapsam :
|
Bu standard, baharatın, alkolde çözünen ekstraktının tayininde kullanılan bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to a method for determination of alcohol-soluble extract content of spices and condiments. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO/R 940:1969 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO/R 940 (1980)--; ISO R 940:l980 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO R 940:l980 EQV |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
4 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|