|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 3728
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.04.2010
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Dondurma- Toplam katı madde miktarı tayini- Referans metod |
Başlık (İng) :
|
Ice-cream and milk ice - Determination of total solids content (Reference method) |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies a reference method for the determination of the total solids content of
ice-cream, milk ices and similar products. |
Yerini Aldığı :
|
TS 4851 :1986; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3728:2004 |
ICS Kodu :
|
67.100.40 Dondurmalar ve Dondumalı Tatlılar |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
14 |
Fiyatı :
|
45,00 EURO (1.708,08 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|