Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6474      
Kabul Tarihi : 7.02.1989
Konfirme Tarihi : 22.06.2022
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve, sebze ve mamulleri-Arsenik tayini-Gümüş dietilditiyokarbamat spektrofotometrik metot
Başlık (İng) : Fruit, Vegetables and Derived Products-Determination of Arsenic Content-Silver Diethyldithiocarbamate Spectrophotometric Method
Kapsam : Bu standard, meyve, sebze ve mamullerinde arseniğin gümüş dietilditiyokarbamatla spektrofotometrik tayin metodla tayinini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard consists in decomposing a test portion, redusing arsenic (V) to arsenic (III) with tin (II) chloride and transforming the arsenic into arsine by action of nascent hydrogen, forming a red coloured complex by the action of the arsine on silver diethyldithiocarbamate and measuring at a wavelength of 520 nm.
Yararlanılan Kaynak : ISO 6634:1982
Uluslararası Karşılıklar : ISO 6634 -EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 6634
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Atıf Yapılan STD : TS 5459 :1988;  TS 4887 :1986;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-