|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 342
|
|
Kabul Tarihi :
|
21.03.1973
|
İptal Tarihi :
|
9.06.2004 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Yemeklik zeytinyağı-Muayene metotları |
Başlık (İng) :
|
Methods of Anaysis for Edible Olive Oils |
Kapsam :
|
Bu standard, yalnız yemeklik olarak kullanılan natürel, rafine ve karma (rafine+natürel) zeytinyağı ile pirina ve karma pirina yağının muayene metotlarını kapsar, diğer yemeklik bitkisel yağların muayene metotlarını kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers methods of analysis for edible naturel, refined olive oils. It does not cover other olive oils. |
Yerini Aldığı :
|
TS 342 :1973 (TS 72);; |
Yerine Geçen :
|
TS 342 :1973 (TS 72);; TS 342 :2003; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Milletlerarası Zeytinyağı Konseyi ve Codex Alimentarius Komitesi Kabul Edilen Metodlar Alınarak Hazırlanmıştır. |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
Resmi Gazete Bilgileri
RG 12713 | | 15.10.1967 | 30.09.1967 | Ticaret Bakanlığı | 15 GÜN |
RG 12570 | | 11.10.1967 | 11.04.1967 | Ticaret Bakanlığı | 6 AY |
|
|