Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 342      
Kabul Tarihi : 21.03.1973
İptal Tarihi : 9.06.2004
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Yemeklik zeytinyağı-Muayene metotları
Başlık (İng) : Methods of Anaysis for Edible Olive Oils
Kapsam : Bu standard, yalnız yemeklik olarak kullanılan natürel, rafine ve karma (rafine+natürel) zeytinyağı ile pirina ve karma pirina yağının muayene metotlarını kapsar, diğer yemeklik bitkisel yağların muayene metotlarını kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard covers methods of analysis for edible naturel, refined olive oils. It does not cover other olive oils.
Yerini Aldığı : TS 342 :1973 (TS 72);;  
Yerine Geçen : TS 342 :1973 (TS 72);;  TS 342 :2003;  
Yararlanılan Kaynak : Milletlerarası Zeytinyağı Konseyi ve Codex Alimentarius Komitesi Kabul Edilen Metodlar Alınarak Hazırlanmıştır.
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-
Resmi Gazete Bilgileri
SayıGeçerlilik Tar.Yürürlüğe Giriş Tar.Resmi Gazete Tar.İlgili BakanlıkAçıklama
RG 12713 15.10.196730.09.1967Ticaret Bakanlığı15 GÜN
RG 12570 11.10.196711.04.1967Ticaret Bakanlığı6 AY