|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3886 ISO 5559
|
|
Kabul Tarihi :
|
11.03.2002
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kurutulmuş soğan (allium cepa linnaeus) - Özellikler |
Başlık (İng) :
|
Dehydrated onion (Allium cepa linnaeus) - Specification |
Kapsam :
|
Bu standard, kurutulmuş soğanların çeşitli şekillerde hazırlanmış olan ürünlerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to dried onions processed in different forms. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3886 :1983; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5559:1995 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5559:1995-EQV; BS 7087-25--; NF V26-001-NEQ |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5559:1995 |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri ; 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; TS 2130 :1987; TS 6932 :1989; TS 8471 :1990; TS 1129 ISO 1026 :1998; TS 2131 ISO 928 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|