Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3886 ISO 5559      
Kabul Tarihi : 11.03.2002
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kurutulmuş soğan (allium cepa linnaeus) - Özellikler
Başlık (İng) : Dehydrated onion (Allium cepa linnaeus) - Specification
Kapsam : Bu standard, kurutulmuş soğanların çeşitli şekillerde hazırlanmış olan ürünlerini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to dried onions processed in different forms.
Yerini Aldığı : TS 3886 :1983;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 5559:1995
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5559:1995-EQV; BS 7087-25--; NF V26-001-NEQ
Tercüme Edildiği STD : ISO 5559:1995
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri ; 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  TS 2130 :1987;  TS 6932 :1989;  TS 8471 :1990;  TS 1129 ISO 1026 :1998;  TS 2131 ISO 928 :2001;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-