Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 7281      
Kabul Tarihi : 9.11.2010
Hazırlık Grubu : Hizmet Standardları İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : İş yerleri - Pastaneler - Sınıflandırma - Genel kurallar
Başlık (İng) : Work places – Patisseries – Classification - General rules
Kapsam : Bu standard, pastanelerin sınıflandırma, yapısal özellik, işletmecilik ve çalışanlarının özellikleri ile ilgili genel kurallarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard includes the general and special rules for classification, structural characteristics, management and characteristics of Patisserie
Yerini Aldığı : TS 7281 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : - 10.08.2005 tarih ve 25902 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanıp, 13.04.2007 tarihinde değişiklik yapılmış ‘İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik’. - 31.05.1998 tarih ve 23358 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanıp yürürlüğe giren “Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği”. - 10.07.1996 tarih ve 22692 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanıp yürürlüğe giren “Gıda Üretim ve Satış Yerleri Hakkında Yönetmelik” 27.08.2004 tarih ve 25566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanıp, 31.07.2009 tarih ve 27305 sayılı Resmi Gazete’de değişiklik yapılmış “Gıda ve Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemeleri Üreten İş Yerlerinin Çalışma İzni ve Gıda Sicili ve Üretim İzni İşlemleri İle Sorumlu Yönetici İstihdamı Hakkında Yönetmelik” - Pastane sahipleri/çalışanları ile yapılan görüşmeler.
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 03.080.30 Tüketiciler İçin Hizmetler
Atıf Yapılan STD : TS 266 :2005;  TS 2512 :1977;  TS 4331 :1996;  TS 12638 :2000;  TS 13346 :2008;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-