Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1125      
Kabul Tarihi : 8.03.1972
İptal Tarihi : 7.03.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Meyve ve sebze mamulleri titre edilebilen asitlik tayini
Başlık (İng) : Fruit and Vegetable Products Determination of Titratable Acidity
Kapsam : Bu standard, meyve ve sebze mamullerinin titre edilebilen Asitliklerinin tayini için kulllanılan iki metodu kapsar. -Potansiyometrik referans metodu. -Rutin kontrol için belirteçli titrasyon metodu.
Kapsam (İng) : This standard covers two methods which is used for determination of titratable acidity in fruit and vegetable products.-Potentiometric Reference Method-Titration Method With Indicator for Rautine Control
Yerine Geçen : TS 1125 ISO 750 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : ISO/R 750
Uluslararası Karşılıklar : ISO/R 750--; EN 12147--; ISO/R 750 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO/R 750 EQV
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 5
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-