|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1125
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.03.1972
|
İptal Tarihi :
|
7.03.2002 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze mamulleri titre edilebilen asitlik tayini |
Başlık (İng) :
|
Fruit and Vegetable Products Determination of Titratable Acidity |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve ve sebze mamullerinin titre edilebilen Asitliklerinin tayini için kulllanılan iki metodu kapsar. -Potansiyometrik referans metodu. -Rutin kontrol için belirteçli titrasyon metodu. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers two methods which is used for determination of titratable acidity in fruit and vegetable products.-Potentiometric Reference Method-Titration Method With Indicator for Rautine Control |
Yerine Geçen :
|
TS 1125 ISO 750 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO/R 750 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO/R 750--; EN 12147--; ISO/R 750 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO/R 750 EQV |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|