Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3041 ISO 1735      
Kabul Tarihi : 18.04.2000
İptal Tarihi : 9.03.2006
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Peynir ve işlem görmüş peynir ürünleri- Yağ muhtevası tayini- Gravimetrik metot (referans metot)
Başlık (İng) : Cheese and processed cheese products determination of fat content- Gravimetric method (Reference method)
Kapsam : Laktoz muhtevası, yağ olmayan katı madde muhtevasının %5'inden (m/m) daha az olan her çeşit peynir ve işlem görmüş peynir ürünlerinde yağ muhtevası tayini için referans metotdur.
Kapsam (İng) : A reference method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products having lactose contents below %5 (m/m) of the non fat solids
Yerini Aldığı : TS 3041 ISO 1735 :2000 (TS 3041:1978);;  
Yerine Geçen : TS 3041 ISO 1735 :2000 (TS 3041:1978);;  TS EN ISO 1735 :2006;  TS EN ISO 1735 :2006;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1735:1987
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1735:1987 EQV--; BS 770 Part 3: 1989 EQV--; NF ISO 1735:1988 EQV--; DIN 10313:1986 EQV--; ISO 1735:1987 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 1735:1987 EQV
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : TS 3041 ISO 1735 :2000 (EN ISO 707 (TS 2530 EN ISO 707), ISO 3889 (TS 5227), ISO 5534 (TS 5311), ISO 8262-3 (TS 7851), EN ISO 3696 (TS EN ISO 3696));;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-