|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3041 ISO 1735
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.04.2000
|
İptal Tarihi :
|
9.03.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Peynir ve işlem görmüş peynir ürünleri- Yağ muhtevası tayini- Gravimetrik metot (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Cheese and processed cheese products determination of fat content- Gravimetric method (Reference method) |
Kapsam :
|
Laktoz muhtevası, yağ olmayan katı madde muhtevasının %5'inden (m/m) daha az olan her çeşit peynir ve işlem görmüş peynir ürünlerinde yağ muhtevası tayini için referans metotdur. |
Kapsam (İng) :
|
A reference method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products having lactose contents below %5 (m/m) of the non fat solids |
Yerini Aldığı :
|
TS 3041 ISO 1735 :2000 (TS 3041:1978);; |
Yerine Geçen :
|
TS 3041 ISO 1735 :2000 (TS 3041:1978);; TS EN ISO 1735 :2006; TS EN ISO 1735 :2006; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1735:1987 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1735:1987 EQV--; BS 770 Part 3: 1989 EQV--; NF ISO 1735:1988 EQV--; DIN 10313:1986 EQV--; ISO 1735:1987 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1735:1987 EQV |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3041 ISO 1735 :2000 (EN ISO 707 (TS 2530 EN ISO 707), ISO 3889 (TS 5227), ISO 5534 (TS 5311), ISO 8262-3 (TS 7851), EN ISO 3696 (TS EN ISO 3696));; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|