Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 12504      
Kabul Tarihi : 1.12.1998
İptal Tarihi : 19.11.2018
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Turunç reçeli
Başlık (İng) : Souir Orange Jam
Kapsam : Bu standard, turunç reçelini kapsar
Kapsam (İng) : This standard is specify to sour orange jam
Yerine Geçen : TS 12504 :2018;  
Yararlanılan Kaynak : Cemeroğlu B.1976-Reçel Marmelat Jele Üretim Tek. ve Analiz Metotları Bursa Gıda Kont. Eğt. Araş. No:5*RauchG.H. 1965 Jam Manufacture Second Ed. Leonard Hill Bokks London*Evranuz G. 1988 Reçel, Marmelat ve Jöle Üretim Teknolojisi Temel İlkelci Gıda San. S: 33-38*Scholey J. 1973 Suitebility of Fruist for Jam Monufacture, Food Manuf January19-20
ICS Kodu : 67.080.10 Meyveler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 12504 :1998 (TS 382*TS 861*TS 1535*TS 1728*TS 2066*TS 2609*TS 2664*TS 3606*TS 3631*TS 3734*TS 3958*TS 4890*TS 6178);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-