|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 12504
|
|
Kabul Tarihi :
|
1.12.1998
|
İptal Tarihi :
|
19.11.2018 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Turunç reçeli |
Başlık (İng) :
|
Souir Orange Jam |
Kapsam :
|
Bu standard, turunç reçelini kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard is specify to sour orange jam |
Yerine Geçen :
|
TS 12504 :2018; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Cemeroğlu B.1976-Reçel Marmelat Jele Üretim Tek. ve Analiz Metotları Bursa Gıda Kont. Eğt. Araş. No:5*RauchG.H. 1965 Jam Manufacture Second Ed. Leonard Hill Bokks London*Evranuz G. 1988 Reçel, Marmelat ve Jöle Üretim Teknolojisi Temel İlkelci Gıda San. S: 33-38*Scholey J. 1973 Suitebility of Fruist for Jam Monufacture, Food Manuf January19-20 |
ICS Kodu :
|
67.080.10 Meyveler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 12504 :1998 (TS 382*TS 861*TS 1535*TS 1728*TS 2066*TS 2609*TS 2664*TS 3606*TS 3631*TS 3734*TS 3958*TS 4890*TS 6178);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|