|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2176/T1
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.04.2008
|
İptal Tarihi :
|
14.07.2011 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Eritme peyniri |
Başlık (İng) :
|
Processed Cheese |
Kapsam :
|
Bu standard, eritme peynirini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to processed cheese. |
Yerine Geçen :
|
TS 2176 :2011; |
Tadil Edilen :
|
TS 2176 :1989; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
2176-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
2176 |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 5943 :2007; TS EN ISO 5534 :2006; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|