Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1129 ISO 1026      
Kabul Tarihi : 13.10.1998
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve ve sebze ürünleri-Düşük basınç altında kurutma ile kurumadde ve azeotropik distilasyon metodu ile su muhtevasının tayini
Başlık (İng) : Fruit and vegetable products-Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and water content by azeotropik distilation
Kapsam : Bu standard, meyve ve sebze ürünlerinde, düşük basınç altında kurutma ile kurumadde ve azeotropik distilasyon metodu ile su miktarının tayinine ait bir metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of the dry matter content of fruit and vegetable products by arying under reduced pressure, and a method for the determination of water content by azeotropic distilation.
Yerini Aldığı : TS 1129 :1972;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1026:1982
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1026:1982--; NF V05-105 '1974) EQV--; ISO 1026:1982--
Tercüme Edildiği STD : ISO 1026:1982
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-