|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1129 ISO 1026
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.10.1998
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze ürünleri-Düşük basınç altında kurutma ile kurumadde ve azeotropik distilasyon metodu ile su muhtevasının tayini |
Başlık (İng) :
|
Fruit and vegetable products-Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and water content by azeotropik distilation |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve ve sebze ürünlerinde, düşük basınç altında kurutma ile kurumadde ve azeotropik distilasyon metodu ile su miktarının tayinine ait bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the dry matter content of fruit and vegetable products by arying under reduced pressure, and a method for the determination of water content by azeotropic distilation. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1129 :1972; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1026:1982 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1026:1982--; NF V05-105 '1974) EQV--; ISO 1026:1982-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1026:1982 |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|