|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4708 ISO 5943
|
|
Kabul Tarihi :
|
20.03.2001
|
İptal Tarihi :
|
20.07.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Peynir ve eritme peynir ürünleri- Klorür miktarı tayini- Potansiyometrik titrasyon metodu |
Başlık (İng) :
|
Cheese and processed cheese products- Determination of chloride content- Potentiometric titration method |
Kapsam :
|
Bu standard, peynir ve eritilecek işlem görmüş peynir ürünlerinde klorür miktarının tayini için bir potansiyometrik titrasyon metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specification pototiometric titration method for the determination of the chroride content of cheese and processed cheese products. |
Yerini Aldığı :
|
TS 4708 :1986; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 5943 :2006; TS EN ISO 5943 :2007; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5943:1988 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5943:1988 --; ISO 5943:1988 -- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5943:1988 |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 4708 ISO 5943 :2001 (EN ISO 707 (TS 2530), EN ISO 707);; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|