Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4708 ISO 5943      
Kabul Tarihi : 20.03.2001
İptal Tarihi : 20.07.2006
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Peynir ve eritme peynir ürünleri- Klorür miktarı tayini- Potansiyometrik titrasyon metodu
Başlık (İng) : Cheese and processed cheese products- Determination of chloride content- Potentiometric titration method
Kapsam : Bu standard, peynir ve eritilecek işlem görmüş peynir ürünlerinde klorür miktarının tayini için bir potansiyometrik titrasyon metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specification pototiometric titration method for the determination of the chroride content of cheese and processed cheese products.
Yerini Aldığı : TS 4708 :1986;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 5943 :2006;  TS EN ISO 5943 :2007;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 5943:1988
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5943:1988 --; ISO 5943:1988 --
Tercüme Edildiği STD : ISO 5943:1988
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : TS 4708 ISO 5943 :2001 (EN ISO 707 (TS 2530), EN ISO 707);;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 5
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-