|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1607 EN ISO 662 (Eski no: TS 1607 ISO 662)
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.04.1999
|
İptal Tarihi :
|
11.07.2016 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Rutubet ve uçucu madde tayini |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fast and oils- Determination of moisture and volatile matter content |
Kapsam :
|
Bu standard, hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağların rutubet ve uçucu maddelerinin kurutularak tayin edilmesi esasına göre iki metodu kapsar. Metot a) Kum banyosu ve ya ısıtıcı tabla kullanarak. Madde b) Kurutma fırını kullanılarak. |
Kapsam (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils- Determination of moisture and volatile matter content. Method a) Using a sand both or hot- plate. Method b) Using a drying oven. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1607 :1974; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 662 :2016; |
Tadil Eden :
|
TS 1607 ISO 662:1999/T1 (Numara tadili, TS 1607 EN ISO 662) :2005; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 662:1998 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 662:1998 EQV--; ISO 662:1998-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 662:1998 |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1607 EN ISO 662 (Eski no: TS 1607 ISO 662) :1999 (TS 1606 TS EN ISO 661);; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|