Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 3706
Kabul Tarihi :
10.04.2017
Hazırlık Grubu :
TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık :
Kırmızı biber - Acı, pul (yaprak)
Başlık (İng) :
Red pepper (Hot scaled)
Kapsam :
Bu standard, pul kırmızı biberleri kapsar.
Kapsam (İng) :
This standard includes scaled rep pepper
Yerini Aldığı :
TS 3706
:2001;
TS 3706/T1
:2003;
TS 3706/T2
:2006;
TS 3706/T3
:2007;
TS 3706/T4
:2013;
Tadil Eden :
TS 3706/T1
:2019;
TS 3706/T2
:2023;
Yararlanılan Kaynak :
Türk gıda kodeksi baharat tebliği
Uluslararası Karşılıklar :
---
ICS Kodu :
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD :
TS 545
:1967;
TS 546
:1967;
TS 893
:2013;
TS 933
:2003;
TS EN ISO 927
:2011;
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109)
:1990;
TS ISO 3310-1
:2009;
TS 2104
:1975;
TS 2131 ISO 928
:2001;
TS 2133 ISO 930
:2001;
TS 2134
:1987;
TS 2284
:2009;
TS EN ISO 2825
:2013;
TS 2290 ISO 959-1/tst T1
:;
TS EN ISO 7540
:2013;
TS 3479 ISO 2591-1
:2002;
TS EN ISO 3696
:1996;
TS EN ISO 6571
:2010;
TS 3713
:1982;
TS EN ISO 11085
:2016;
TS EN 14123
:2009;
TS EN ISO 15141-1
:2000;
TS 6582-1 EN ISO 6888-1
:2001;
TS EN ISO 7932
:2009;
TS EN ISO 6579
:2005;
Cen/Cenelec :
-
Dili :
tr
Renk Durumu :
Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu :
Yürürlükte
Sayfa Sayısı :
13
Fiyatı :
185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-