Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3706      
Kabul Tarihi : 10.04.2017
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kırmızı biber - Acı, pul (yaprak)
Başlık (İng) : Red pepper (Hot scaled)
Kapsam : Bu standard, pul kırmızı biberleri kapsar.
Kapsam (İng) : This standard includes scaled rep pepper
Yerini Aldığı : TS 3706 :2001;  TS 3706/T1 :2003;  TS 3706/T2 :2006;  TS 3706/T3 :2007;  TS 3706/T4 :2013;  
Tadil Eden : TS 3706/T1 :2019;  TS 3706/T2 :2023;  
Yararlanılan Kaynak : Türk gıda kodeksi baharat tebliği
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 546 :1967;  TS 893 :2013;  TS 933 :2003;  TS EN ISO 927 :2011;  TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  TS ISO 3310-1 :2009;  TS 2104 :1975;  TS 2131 ISO 928 :2001;  TS 2133 ISO 930 :2001;  TS 2134 :1987;  TS 2284 :2009;  TS EN ISO 2825 :2013;  TS 2290 ISO 959-1/tst T1 :;  TS EN ISO 7540 :2013;  TS 3479 ISO 2591-1 :2002;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 6571 :2010;  TS 3713 :1982;  TS EN ISO 11085 :2016;  TS EN 14123 :2009;  TS EN ISO 15141-1 :2000;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS EN ISO 7932 :2009;  TS EN ISO 6579 :2005;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-