|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 5519
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.04.2003
|
İptal Tarihi :
|
12.04.2021 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Meyveler, sebzeler ve bunlardan elde edilen ürünler-Sorbik asit içeriğinin tayini |
Başlık (İng) :
|
Fruits, vegetables and derived products, Determination of sorbic acid content |
Kapsam :
|
Bu standard, meyveler, sebzeler ve bunlardan elde edilen ürünlerde bulunan sorbik asidin özütlenmesi için bir yöntemi ve özütlenen sorbit asidin tayin edilmesini ve 2 tekniği kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for extracting sobic asit present in fruids, vegetables and derived products, and two techniques for determining the sorbic acit extrated |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 5519 :2021; |
Yararlanılan Kaynak :
|
SO 5519:1978 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5519-EQV; NF V05-115,-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5519 |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 3696 :1996; TS EN ISO 5381 :1996; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|