Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 5519      
Kabul Tarihi : 7.04.2003
İptal Tarihi : 12.04.2021
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Meyveler, sebzeler ve bunlardan elde edilen ürünler-Sorbik asit içeriğinin tayini
Başlık (İng) : Fruits, vegetables and derived products, Determination of sorbic acid content
Kapsam : Bu standard, meyveler, sebzeler ve bunlardan elde edilen ürünlerde bulunan sorbik asidin özütlenmesi için bir yöntemi ve özütlenen sorbit asidin tayin edilmesini ve 2 tekniği kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for extracting sobic asit present in fruids, vegetables and derived products, and two techniques for determining the sorbic acit extrated
Yerine Geçen : TS ISO 5519 :2021;  
Yararlanılan Kaynak : SO 5519:1978
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5519-EQV; NF V05-115,-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 5519
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 5381 :1996;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-