Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 21415-3      
Kabul Tarihi : 31.01.2008
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Buğday ve buğday unu - Gluten içeriği - Bölüm 3: Fırında kurutma metodu ile yaş glutenden kuru gluten tayini
Başlık (İng) : Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 3: Determination of dry gluten from wet gluten by an oven drying method
Kapsam :
Kapsam (İng) : ISO 21415-3:2006 specifies a method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21514-2. In this method, dry gluten is obtained from wet gluten by drying in an oven. The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.
Yerini Aldığı : TS 4178 :1984;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 21415-3:2007
Uluslararası Karşılıklar : ISO 21415-3-EQV; EN ISO 21415-3-EQV
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 49,00 EURO  (1.698,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-