|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 21415-3
|
|
Kabul Tarihi :
|
31.01.2008
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Buğday ve buğday unu - Gluten içeriği - Bölüm 3: Fırında kurutma metodu ile yaş glutenden kuru gluten tayini |
Başlık (İng) :
|
Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 3: Determination of dry gluten from wet gluten by an oven drying method |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
ISO 21415-3:2006 specifies a method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21514-2. In this method, dry gluten is obtained from wet gluten by drying in an oven. The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten. |
Yerini Aldığı :
|
TS 4178 :1984; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 21415-3:2007 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 21415-3-EQV; EN ISO 21415-3-EQV |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
49,00 EURO (1.698,82 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|