|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1134
|
|
Kabul Tarihi :
|
15.03.1972
|
İptal Tarihi :
|
29.03.2001 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Tahıl ve tahıl mamulleri rutubet miktarı tayini (vakumda kurutma metodu) |
Başlık (İng) :
|
Cereals and Cereal Products Determination of Moisture Content (Basic Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, tahıl ve tahıl mamullerindeki suyun tayini için vakumda kurutma metoduna dairdir. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to a reference method used for determination of moisture content of cereals and cereal products. |
Yerine Geçen :
|
TS 1134 ISO 711 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO/R 711 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO/R 711--; ISO/R 711 -- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO/R 711 |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|