Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2137      
Kabul Tarihi : 1.03.1990
İptal Tarihi : 24.10.2000
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Baharat-Uçucu olmayan eter ekstraktı tayini
Başlık (İng) : Spices and Condiments-Determination of Non-Volatile Ether Extract
Kapsam : Bu standard, baharatta uçucu olmayan eter ekstraktı tayininde uygulanan bir metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to a method for determination of non-volatile ether extract content of spices and condiments.
Yerine Geçen : TS 2137 ISO 1108 :2000;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1108:1980
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1108 (1980)--; ISO 1108:1980 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 1108:1980 EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 2137 :1990 (TS 2109*TS 2110);;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 4
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-