|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10926
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.04.1993
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Balık ezmesi |
Başlık (İng) :
|
Fish Spread |
Kapsam :
|
Bu standard, kanape, ekmek, bisküvi, sandöviç vb. yiyecekler ile birlikte tüketilen balık ezmelerini kapsar. Balık sosisi, balık salamı, balık somunu vb. emülsifiye ürünlerin üretiminde kullanılan balık ezmesini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, covers that fish spread which is consumed with canape, bread, biscuits, sandwich etc. It does not cover the fish spread which is used for production of emulsified products like as fish sausage, fish salami, fish loof etc. |
Yararlanılan Kaynak :
|
FAO/WHO: Recommended International GIde of Minced FİSH Prepared by Mechanical Seperation. GÖÏÜŞ,A.K., KOLSARICI, N. (1989): Su Ürünleri Teknolojisi, A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları Ders Kitabı |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 10926 :1993 (TS 341*TS 353*TS 545*TS 546*TS 886*TS 887*TS 888*TS 890*TS 893*TS 933*TS 1466*TS 1743*TS 1744*TS 1747*TS 1748*TS 2104*TS 2664*TS 2756*TS 2970*TS 3136*TS 4703*TS 4945*TS 5669*TS 5670*TS 5673*TS 5778*TS 5802);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|