Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10926      
Kabul Tarihi : 24.04.1993
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Balık ezmesi
Başlık (İng) : Fish Spread
Kapsam : Bu standard, kanape, ekmek, bisküvi, sandöviç vb. yiyecekler ile birlikte tüketilen balık ezmelerini kapsar. Balık sosisi, balık salamı, balık somunu vb. emülsifiye ürünlerin üretiminde kullanılan balık ezmesini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard, covers that fish spread which is consumed with canape, bread, biscuits, sandwich etc. It does not cover the fish spread which is used for production of emulsified products like as fish sausage, fish salami, fish loof etc.
Yararlanılan Kaynak : FAO/WHO: Recommended International GIde of Minced FİSH Prepared by Mechanical Seperation. GÖÏÜŞ,A.K., KOLSARICI, N. (1989): Su Ürünleri Teknolojisi, A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları Ders Kitabı
ICS Kodu : 67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 10926 :1993 (TS 341*TS 353*TS 545*TS 546*TS 886*TS 887*TS 888*TS 890*TS 893*TS 933*TS 1466*TS 1743*TS 1744*TS 1747*TS 1748*TS 2104*TS 2664*TS 2756*TS 2970*TS 3136*TS 4703*TS 4945*TS 5669*TS 5670*TS 5673*TS 5778*TS 5802);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-