|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 894
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.12.1970
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Yemeklik bitkisel yağlar-Muayene metodları |
Başlık (İng) :
|
Methods of Analysis for Edible Oils of Vegetable Origin |
Kapsam :
|
Bu standard, yemeklik bitkisel yağların fiziksel ve kimyasal muayene metodlarını kapsar. Yemeklik zeytinyağları muayene metodlarını kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the methods of physical and chemical analysis for edible oils of vegetable origin. It does not cover the methods of analysis for edible olive oil. |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Atıf Yapılan STD :
|
: (-);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
19 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|