Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2290 ISO 959-1/T1      
Kabul Tarihi : 2.04.2014
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Karabiber (piper nigrum l. ) tane veya öğütülmüş, özellikler- Bölüm 1: Karabiber
Başlık (İng) : Pepper (Piper Nigrum L. ) Whole of ground- Specification Part 1: Black pepper
Kapsam : Bu standard tane veya öğütülmüş karabiber için istenilen aşağıdaki ticari şekillerde belirtilen ürünleri kapsar. - Üretici ülkelerde temizlemeden veya kısmen temizlenerek, hazırlanmadan veya sınıflandırma yapılmaksızın satılan karabibere işlenmemiş (İM) karabiber veya yarı işlenmiş (Yİ) karabiber denir. - Üretici ülkelerde temizlendikten sonra hazırlanıp ve/veya sınıflandırıldıktan sonra satıla
Kapsam (İng) : This part of ISO 959 specifies requirements for black pepper (Piper nigrum L.) (see ISO 676), whole or ground at the following commercial stages. - Pepper sold by the producing country without cleaning or after a partial cleaning, without preparation or grading called "non- processed (NP) or semi- processed (SP) pepper" in this part of ISO 959. - Pepper sold by the producing county after cleani
Tadil Edilen : TS 2290 ISO 959-1 :2000;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 959-1:1998
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 1
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-