|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6932
|
|
Kabul Tarihi :
|
14.04.1989
|
Konfirme Tarihi : |
23.06.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddelerinde ham selüloz tayini-Genel metot |
Başlık (İng) :
|
Agricultural Food Products-Determination of Crude Fibre Content-General Method |
Kapsam :
|
Bu standard, gıda maddelerinde ham Selüloz tayinine ait genel metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard the method consists in boiling with sulphuric acid solution (after any necessary grinding and defatting), and separation andwashing of the insoluble residue. Boiling this residue with sodium hydroxide solution, then separation, washing, drying and weighing of the insoluble residue, and determination of the loss in mass on incinerati |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5498:1981 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5498 (1981)--; ISO 5498:1981 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5498:1981 EQV |
ICS Kodu :
|
67.040 Gıda Ürünleri (Genel) |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1134 :1972; TS 1135 :1991; TS 1155 :1972; TS 2632 :1977; TS 4966 :1986; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|