|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 661/AC
|
|
Tercüme Tarihi :
|
14.01.2016
|
Kabul Tarihi :
|
27.03.2007
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel yağlar-Analiz numunesinin hazırlanması |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample |
Kapsam :
|
Bu standard, hayvansal ve bitkisel yağların lâboratuvar numunesinden, analiz numunesi hazırlanması işlemini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies procedures for the preparation of a test sample from a laboratory sample of animal or vegetable fats and oils for the purpose of analysis. |
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 661 :2006; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 661:2005/AC:2006 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 661:2005/AC-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 661:2005/AC |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|