|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4018
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.04.2002
|
İptal Tarihi :
|
18.06.2014 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hindi eti (karkas) |
Başlık (İng) :
|
Turkey meat (Carcass) |
Kapsam :
|
Bu standard, hindi etinin (karkas) tarifine, sınıflandırma ve özelliklerine, numune alma ve muayeneleri ile piyasaya arz şekline dairdir. |
Kapsam (İng) :
|
This standard is contended the description of turkey meat (carcass) grading and treatments sampling test and marketing. |
Yerini Aldığı :
|
TS 4018 :1983; |
Yerine Geçen :
|
TS 4018 :2014; |
Tadil Eden :
|
TS 4018/T1 :2004; TS 4018/T2 :2005; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Poultry 1990, Centre for Tropical Veterinary Medicine University of Edinburg, Poultry Science 1992, Animal Agriculture Seris, Robert W, Berg and David A. Halvorson 1985, Turkey Management Guide, Stanley, J. Marsden 1971, Turkey Production. |
ICS Kodu :
|
67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6211 :1988; TS 3446 :1979; TS 10580 :1992; TS 3834 ISO 2293 :1996; TS 3135 ISO 3100-1 :1998; TS 8125 ISO 6391 :2000; TS 6582-2 EN ISO 6888-2 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|