|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6931
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.04.1989
|
İptal Tarihi :
|
29.04.2010 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Süt ve süt mamulleri-Koliformların sayımı-Bölüm 2: 30øc de en muhtemel sayı tekniği |
Başlık (İng) :
|
Milk and Milk Products-Enumeration of Coliforms-Part 2: Most Probable Number Tchnique at 30 Degree |
Kapsam :
|
Bu standard, süt ve süt mamullerinde 30 derecede en muhtemel sayı tekniği kullanılarak koliformların sayımı metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for enumerating bacteria which cause fermentation of lactose with the production of gas and form characteristic growth under the operational conditions describes. Used a culture tehnique involving a liquid medium. The calculation of the most probable number is made after incubation at 30 degrees centigrade. |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 4831 :2010; TS ISO 4831 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5541-2:1986 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5541-2-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5541-2 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2530 :1977; TS 6930 :1989; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|