Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6931      
Kabul Tarihi : 13.04.1989
İptal Tarihi : 29.04.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Süt ve süt mamulleri-Koliformların sayımı-Bölüm 2: 30øc de en muhtemel sayı tekniği
Başlık (İng) : Milk and Milk Products-Enumeration of Coliforms-Part 2: Most Probable Number Tchnique at 30 Degree
Kapsam : Bu standard, süt ve süt mamullerinde 30 derecede en muhtemel sayı tekniği kullanılarak koliformların sayımı metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for enumerating bacteria which cause fermentation of lactose with the production of gas and form characteristic growth under the operational conditions describes. Used a culture tehnique involving a liquid medium. The calculation of the most probable number is made after incubation at 30 degrees centigrade.
Yerine Geçen : TS ISO 4831 :2010;  TS ISO 4831 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 5541-2:1986
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5541-2-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 5541-2
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 2530 :1977;  TS 6930 :1989;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-