|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 927/AC
|
|
Tercüme Tarihi :
|
26.06.2014
|
Kabul Tarihi :
|
12.06.2013
|
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat ve çeşniler - Yabancı madde ve dış kaynaklı madde muhtevasının tayini |
Başlık (İng) :
|
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content - Technical Corrigendum 1 |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 927 :2011; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 927/AC:2012 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 927/AC-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 927/AC |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|