Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 9233-1      
Kabul Tarihi : 18.12.2013
İptal Tarihi : 19.11.2018
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Peynir, peynir kabuğu veişlem görmüş peynir - Natamisin muhtevası tayini- Bölüm 1:Peynir kabuğu için moleküler absorpsiyon spektrometrik yöntem
Başlık (İng) : Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind
Kapsam : -
Kapsam (İng) : -
Yerini Aldığı : TS ISO 9233 :2000;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 9233-1 :2018;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 9233-1:2013
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 33
Fiyatı : 76,00 EURO  (2.634,90 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-