|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 9233-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.12.2013
|
İptal Tarihi :
|
19.11.2018 |
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Peynir, peynir kabuğu veişlem görmüş peynir - Natamisin muhtevası tayini- Bölüm 1:Peynir kabuğu için moleküler absorpsiyon spektrometrik yöntem |
Başlık (İng) :
|
Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
- |
Yerini Aldığı :
|
TS ISO 9233 :2000; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 9233-1 :2018; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 9233-1:2013 |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
33 |
Fiyatı :
|
76,00 EURO (2.634,90 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|