|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3904 ISO 3972
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.04.2001
|
İptal Tarihi :
|
23.10.2015 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Duyusal analizler- Metodoloji- Tat duyarlılığının araştırılması metodu |
Başlık (İng) :
|
Sensory analysis- Methodology- Method of invertigating sensitivity of taste |
Kapsam :
|
Bu standard, değerlendiriciler duyusal analizler hakkında bilgilendirmek için bir seri objektif deneylerin tarifini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard describes a sets of objective tests for famillaring assesors with sensory analysis. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3904 :1983; |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 3972 :2015; |
Tadil Eden :
|
TS 3904 ISO 3972/T1 :2009; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3972:1991 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3972:1991 EQV--; BS 5929-7 EQV--; NF V09-002 EQV--; DIN 10959 NEQ--; ISO 3972:1991-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 3972:1991 |
ICS Kodu :
|
67.240 Duyusal Analizler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3904 ISO 3972 :2001 (ISO 385-1 (TS 1488), ISO 385-2 (TS 11327), ISO 385-3 (TS 11328), ISO 1042 (TS 1491 ISO 1042), ISO 5492 (TS 3707), ISO 6658 (TS 5525), ISO 8589 (TS ISO 8589));; |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|