Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4962 EN ISO 3657      
Kabul Tarihi : 3.03.2005
İptal Tarihi : 18.12.2013
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - sabunlaşma sayısının tayini
Başlık (İng) : Animal and vegetable fats and oils – Determination of saponification value
Kapsam : Bu standard, hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağların sabunlaşma değerinin tayini için bir yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of the saponification value of animal and vegetable fats and oils.
Yerini Aldığı : TS 4962 ISO 3657 :1997;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 3657 :2013;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 3657:2003
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 3657-EQV; DIN EN ISO 3657 -EQV; NF T60-206, NF EN ISO 3657 -EQV; BS EN ISO 3657-EQV; ISO 3657 -EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 3657
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Atıf Yapılan STD : TS 1606 EN ISO 661 :1998;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-