|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4962 EN ISO 3657
|
|
Kabul Tarihi :
|
3.03.2005
|
İptal Tarihi :
|
18.12.2013 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - sabunlaşma sayısının tayini |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils – Determination of saponification value |
Kapsam :
|
Bu standard, hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağların sabunlaşma değerinin tayini için bir yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the saponification value of animal and vegetable fats and oils. |
Yerini Aldığı :
|
TS 4962 ISO 3657 :1997; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 3657 :2013; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 3657:2003 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 3657-EQV; DIN EN ISO 3657 -EQV; NF T60-206, NF EN ISO 3657 -EQV; BS EN ISO 3657-EQV; ISO 3657 -EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 3657 |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1606 EN ISO 661 :1998; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|