|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6811 ISO 4134
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.12.2002
|
İptal Tarihi :
|
30.09.2021 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Et ve et ürünleri-L-(+)-Glutamik asit içeriğinin tayini-Referans yöntem |
Başlık (İng) :
|
Meat and Meat Products-Determination Of L-(+)-Glutamic Acid Content-Reference Method |
Kapsam :
|
Bu standard kümes hayvanları dahil et ve et ürünlerinin L-(+),glutamik asit içeriğinin tayini için bir referans yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a reference method for determination of L-(+)-glutamic acid content of meat and meat products, ıncluding poultry |
Yerini Aldığı :
|
TS 6811 :1989; |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 4134 :2021; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 4134:1999 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
NF V04-412-EQV; BS 4401-14-EQV; ISO 4134-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 4134 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri; 67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3760-2 ISO 835-2 :1997; TS 1491 EN ISO 1042 :2002; TS 1743 ISO 1442 :2001; TS 1489 ISO 648 :1997; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|