|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1743 ISO 1442
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.04.2001
|
İptal Tarihi :
|
8.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Et ve et ürünleri- Rutubet muhtevası tayini (referans method) |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat-Products Determination of moisture content (Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et ürünlerinde su muhtevasına dair bir referans metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a reference method for the determination of moisture content of meat and meat products. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1743 :1974; |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 1442 :2023; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1442:1997 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1442:1997 EQV--; BS 4401-3 ISO 1442 EQV--; NF V04-401 EQV--; ISO 1442:1997-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1442:1997 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|