Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 8262-3      
Kabul Tarihi : 23.10.2015
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Süt ürünleri ve süt esaslı gıdalar-Weilbull-Berntrop gravimetrik metot (referans metot) ile yağ muhtevası tayini-Bölüm 3: Özel durumlar
Başlık (İng) : Milk products and milk-based foods - Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) - Part 3: Special cases
Kapsam : Bu standard, Röse-Gottlieb metodunun uygulanamadığı süt esaslı, sıvı, konsantre veya kurutulmuş süt ürünlerindeki yağ muhtevasının tayini için bir metodu kapsar. Röse-Gottlieb metodunun uygulanamadığı ürünler, farklı miktarlarda serbest yağ asitleri veya topakların veya süt esaslı olmayan bileşiklerin (kremalar, süt lapası veya gerçek süt esaslı fırıncılık ürünleri) varlığından dolayı amonyakta tamamen çözünmeyen maddelerdir.
Kapsam (İng) : This part of ISO 8262?IDF 124 specifies the reference method for the determination of the fat content of milkbased and of liquid, concentrated or dried milk products to which the Röse-Gottllieb method is not applicable; i.e. those containing distinct quantities of free fatty acids or those which are not completely soluble in ammonia owing to the presence of lumps or non-milk ingredients, such as custards, porridges or certain milkbased products for bakery purposes.
Yerini Aldığı : TS 7851 ISO 8262-3 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 8262-3:2005
Uluslararası Karşılıklar : ISO 8262-3-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 8262-3
ICS Kodu : 67.100.01 Süt ve Süt Ürünleri (Genel)
Cen/Cenelec : ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 18
Fiyatı : 52,00 EURO  (1.802,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-