|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 11566
|
|
Kabul Tarihi :
|
14.03.1995
|
İptal Tarihi :
|
5.03.2003 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Et ve et ürünleri -Kıyma |
Başlık (İng) :
|
Meat and products- Minced Meat |
Kapsam :
|
Bu standard kasaplık danaların ve kasaplık koyunların gövde et (karkas) lerinden elde edilmiş ve her hayvanın kendi türüne has olarak ayrı ayrı hazırlanmış kıymaları kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies minced meat which is processed from carcasses of butchery mutton and veal and which is prepared seperately according to its kind. |
Yerine Geçen :
|
TS 11566 :2003; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ERTAŞ;H., KOLSARICI,N. (1986): Pişirme Yöntemlerinin sığır hazır kıyma etlerinin besin öğeleri Üzerine etkisi. Gıda dergisi, yıl 11, sayı, 6 Kasım-Aralık, 1986, GÖKALP,H,Y (1984):Vakum Uygulayarak paketlenmiş sığır kıymalarının dondurularak soğuk depoda muhafazası sırasında yağda çözülebilir karbonil ve TBA değerlerinde oluşan değişimler.. |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 11566 :1995 (TS 341*TS 545*TS 546*TS 666*TS 668*TS 669*TS 746*TS 869*TS 886*TS 888*TS 979*TS 1069*TS 1744*TS 1748*TS 2104*TS 2756*TS 3135*TS 3136*TS 3446*TS 3834*TS 5670*TS 5673*TS 5802*TS 5887*TS 6160*TS 6236*TS 6405*TS 6211);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|