Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 11566      
Kabul Tarihi : 14.03.1995
İptal Tarihi : 5.03.2003
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Et ve et ürünleri -Kıyma
Başlık (İng) : Meat and products- Minced Meat
Kapsam : Bu standard kasaplık danaların ve kasaplık koyunların gövde et (karkas) lerinden elde edilmiş ve her hayvanın kendi türüne has olarak ayrı ayrı hazırlanmış kıymaları kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies minced meat which is processed from carcasses of butchery mutton and veal and which is prepared seperately according to its kind.
Yerine Geçen : TS 11566 :2003;  
Yararlanılan Kaynak : ERTAŞ;H., KOLSARICI,N. (1986): Pişirme Yöntemlerinin sığır hazır kıyma etlerinin besin öğeleri Üzerine etkisi. Gıda dergisi, yıl 11, sayı, 6 Kasım-Aralık, 1986, GÖKALP,H,Y (1984):Vakum Uygulayarak paketlenmiş sığır kıymalarının dondurularak soğuk depoda muhafazası sırasında yağda çözülebilir karbonil ve TBA değerlerinde oluşan değişimler..
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 11566 :1995 (TS 341*TS 545*TS 546*TS 666*TS 668*TS 669*TS 746*TS 869*TS 886*TS 888*TS 979*TS 1069*TS 1744*TS 1748*TS 2104*TS 2756*TS 3135*TS 3136*TS 3446*TS 3834*TS 5670*TS 5673*TS 5802*TS 5887*TS 6160*TS 6236*TS 6405*TS 6211);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-