|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 669
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.03.2008
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kasaplık dana - Gövde etleri (karkas) |
Başlık (İng) :
|
Butchery Veal-Carcasses |
Kapsam :
|
Bu standard; taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak piyasaya arz edilen kasaplık dana gövde etlerini kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to slaughtered veal carcasses marketed as fresh, chilled frozen forms. It does not apply for veal carcasses or other carcasses of slaughtered animals. |
Yerini Aldığı :
|
TS 669 :1986; |
Tadil Eden :
|
TS 669/T1 :2010; TS 669/T2 :2013; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Çiğ Kırmızı Et ve Hazırlanmış Kırmızı Et Karışımları Tebliğ,2006.-Et Muayenesi ve Teknolojisi, Prof.Dr.M.TAYAR,Uludağ Ünv.Veteriner Fakültesi-Kesimhane Ürünleri İşleme Teknolojisi-Et bilimi ve Teknolojisi,Prof Dr.M.KAYA,Atatürk Ünv.Ziraat Fakültesi |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 668 :2007; TS 2756-1 :1995; TS 3446 :1979; TS 3739 :1982; TS 3834 ISO 2293 :1996; TS 5273 :1987; TS 6211 :1988; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS ISO 13720 :1997; TS 3135 ISO 3100-1 :1998; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|