Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1333      
Kabul Tarihi : 18.04.1973
İptal Tarihi : 30.01.2001
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Tereyağı tuz miktarı tayini
Başlık (İng) : Butter Determination of Salt Content (Reference Method)
Kapsam : Bu standard, tereyağında tuz miktarı tayinini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers the method for determination of salt content in butter.
Yerine Geçen : TS 1333 ISO 1738 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : ISO/R 1738
Uluslararası Karşılıklar : ISO/R 1738--; ISO/R 1738 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO/R 1738 EQV
ICS Kodu : 67.100.20 Tereyağı
Atıf Yapılan STD : TS 1333 :1973 (TS 1331);;  
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 4
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-