Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3136 ISO 2917      
Kabul Tarihi : 18.12.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve et ürünleri-Ph ölçülmesi-Refarans yöntem
Başlık (İng) : Meat and Products-Measurement of pH-Reference Method
Kapsam : Bu standard, kümes hayvanları dahil bütün et ve et ürünü çeşitlerinin pH'sinin ölçülmesi için referans yöntemini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard, specifies the reference method for measuring the pH of all kinds of meat and meat products, ıncluding poultry
Yerini Aldığı : TS 3136 :1978;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 2917:1999
Uluslararası Karşılıklar : NF V04-408-EQV; BS 4401-9 -EQV; LMBGL 0600-2, LMBG L20-1/02-01, LMBGL 20-01/02-02 --; ISO 2917-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 2917
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri; 67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 3696 :1996;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-