|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3136 ISO 2917
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.12.2002
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve et ürünleri-Ph ölçülmesi-Refarans yöntem |
Başlık (İng) :
|
Meat and Products-Measurement of pH-Reference Method |
Kapsam :
|
Bu standard, kümes hayvanları dahil bütün et ve et ürünü çeşitlerinin pH'sinin ölçülmesi için referans yöntemini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, specifies the reference method for measuring the pH of all kinds of meat and meat products, ıncluding poultry |
Yerini Aldığı :
|
TS 3136 :1978; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 2917:1999 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
NF V04-408-EQV; BS 4401-9 -EQV; LMBGL 0600-2, LMBG L20-1/02-01, LMBGL 20-01/02-02 --; ISO 2917-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 2917 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri; 67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 3696 :1996; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
97,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|