|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1746 ISO 936
|
|
Kabul Tarihi :
|
15.02.2001
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve et ürünleri- Toplam kül tayini |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat products- Determination of total ash |
Kapsam :
|
Kümes hayvanlarınınki dahil olmak üzere her türlü et ve et ürünlerinde bulunan toplam kül tayini için bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
Specifies a method for the determination of the total ash from all kinds of meat and meat products including poultry. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1746 :1974; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 936:1998 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 936:1998--; BS 4401-1 EQV--; NF V04-404 EQV--; ISO 936:1998-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 936:1998 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1746 ISO 936 :2001 (ISO 3696 (TS EN ISO 3696));; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|