|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6914
|
|
Kabul Tarihi :
|
14.04.1989
|
İptal Tarihi :
|
29.04.2010 |
Hazırlık Grubu :
|
Hizmet Standardları İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri imal eden, hazırlayan, depo eden ve satan yerler için genel kurallar |
Başlık (İng) :
|
General Rules for Facilities Manufacturing, Processing, Packaging Storing and Selling Food Product |
Kapsam :
|
Bu standard, toplu beslenme yerleri, lokantalar, mutfaklar, yemek fabrikaları, tabildotlar, kafeteryalar, pastahaneler, tatlıcılar, hamburgerciler, büfeler, köfteciler, bakkal, market, süpermarket, besin pazarları, gıda toptancıları, kuruyemişler ve kurukahveciler, kasaplar, et galerileri, mezbahalar, her nevi kesim yerleri, kombinalar, Balık ve.... |
Kapsam (İng) :
|
This standard is about the general rules for facilities manufacturing processing, packaging, staring and selling food products. |
Yerine Geçen :
|
TS 6914 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu, Gıda Maddeleri Tüzüğü, SSYB Sıhhi Zabıta Talimatnamesi Rehberi, Ankara Belediyesi Zabıta ve Küşat Yönetmeliği |
ICS Kodu :
|
03.080.30 Tüketiciler İçin Hizmetler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 266 :2005; TS 5094 :1987; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|