|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 7703/Cor 1
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.04.2021
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kurutulmuş şeftali - Özellikler ve deney metotları - Teknik Düzeltme 1 |
Başlık (İng) :
|
Dried peaches - Specification and test methods - Technical Corrigendum 1 |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Tadil Edilen :
|
TS 3687 ISO 7703 :1998; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 7703:1995/Cor 1:2001 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 7703:1995/Cor 1-EQV |
ICS Kodu :
|
67.080.10 Meyveler ve Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
4 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|