|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 2254
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.01.2007
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Karanfil - Tane ve öğütülmüş - Özellikler |
Başlık (İng) :
|
Cloves – Whole and ground (powdered) - Specification |
Kapsam :
|
Bu standard, tane ve öğütülmüş karanfillerin [Syzygium aromaticum (L.) Merr. ve L. M. Perry] özelliklerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies requirements for whole and ground (powdered) cloves [Syzygium aromaticum (L.) Merr. ve L. M. Perry] |
Yerini Aldığı :
|
TS 2621 :1990; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 2254:2004 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 2254-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 2254 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2130 :1987 ((ISO 927));; TS 2131 ISO 928 :2001 ((ISO 928));; TS 2133 ISO 930 :2001 ((ISO 930));; TS 2134 :1987 ((ISO 939));; TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990 ((ISO 948));; TS 2137 ISO 1108 :2000 ((ISO 1108));; TS 8471 :1990 ((ISO 1208));; TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990 ((ISO 2825));; TS 6932 :1989 ((ISO 5498));; TS 8882 :1991 ((ISO 6571));; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|