|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 671
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.03.2008
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kasaplık kılkeçisi oğlağı - Gövde etleri (karkas) |
Başlık (İng) :
|
Butchery Hair Goat Kid-Carcasses |
Kapsam :
|
Bu standard; taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak piyasaya arz edilen kasaplık kılkeçisi oğlağı gövde etlerini kapsar. Kasaplık kılkeçisi oğlağı dışında kalan oğlaklarla, diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, applies to slaughtered hair goat kid carcasses marketed as fresh, ehilled and frozen forms. It does not apply to slaughtered other goat kid carcasses and other carcasses of slaughtered animals |
Yerini Aldığı :
|
TS 671 :1986; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ARSLAN, A., Et Muayenesi ve Et Ürünleri Teknolojisi, Elazığ, 2002. DİNÇER, B., Et Bilimi ve Teknolojisi, Ankara, 1994. GÖĞÜŞ, A. K., Et Teknolojisi, Ankara 1986. ÖZTAN, A., Et Bilimi ve Teknolojisi, Ankara, 2005. Türk Gıda Kodeksi, 1997. Çiğ Kırmızı Et ve Hazırlanmış Kırmızı Et Karışımları Tebliği, 2006/31. |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 666 :1986; TS 670 :1986; TS 3739 :1982; TS 5273 :1987; TS 3135 ISO 3100-1 :1998; TS 3446 :1979; TS 3834 ISO 2293 :1996; TS 4079 :1983; TS 6160 :1988; TS 6211 :1988; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS ISO 13720 :1997; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|