|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 2825
|
|
Kabul Tarihi :
|
10.04.2013
|
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat ve çeşniler - Deneyler için öğütülmüş numune hazırlanması |
Başlık (İng) :
|
Spices and Condiments-Preparation of a Ground Sample for Analysis |
Kapsam :
|
Bu standard, baharattan ISO 948’e göre alınan laboratuvar numunesinden deneyler için öğütülmüş numune hazırlanmasını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies a method of preparing a
ground sample of spice or condiment for analysis, from a
laboratory sample obtained by the method specified in IS0 948. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990 (Teknik inceleme uzmanı Cemal Beyin onayı doğrultusunda);; |
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 2825:2010 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 2825-EQV; ISO 2825-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 2825; ISO 2825 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|