Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 2825      
Kabul Tarihi : 10.04.2013
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat ve çeşniler - Deneyler için öğütülmüş numune hazırlanması
Başlık (İng) : Spices and Condiments-Preparation of a Ground Sample for Analysis
Kapsam : Bu standard, baharattan ISO 948’e göre alınan laboratuvar numunesinden deneyler için öğütülmüş numune hazırlanmasını kapsar.
Kapsam (İng) : This International Standard specifies a method of preparing a ground sample of spice or condiment for analysis, from a laboratory sample obtained by the method specified in IS0 948.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990 (Teknik inceleme uzmanı Cemal Beyin onayı doğrultusunda);;  
Tadil Edilen : TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 2825:2010
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 2825-EQV; ISO 2825-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 2825; ISO 2825
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-