|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 11566
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.04.2016
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve Et ürünleri- Kıyma |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat products-Minced meat |
Kapsam :
|
Bu standard kıymayı kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers minced meat |
Yerini Aldığı :
|
TS 11566 :2003; TS 11566/T1 :2011; |
Yararlanılan Kaynak :
|
? Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği, 05.12.2012-28
? Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği, 29.12.2011-28157
? Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği, 29.12.2011-28157
? Et ve Et Ürünleri Tebliği Uygulama Talimatı, 14.02.2013 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri; 67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 1069 :2016; TS 1744 :1974; TS 1748 ISO 937 :2001; TS 2104 :1975; TS 3136 ISO 2917 :2002; TS 3606 :2008; TS EN ISO 3696 :1996; TS EN ISO 3960 :2010; TS EN ISO 4833-1 :2014; TS 5670 :2007; TS 6236 ISO 3496 :1997; TS EN ISO 6579 :2005; TS 12191 :1997; TS 13511 :2012; TS EN ISO 16654 :2003; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|