Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 11566      
Kabul Tarihi : 29.04.2016
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve Et ürünleri- Kıyma
Başlık (İng) : Meat and meat products-Minced meat
Kapsam : Bu standard kıymayı kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers minced meat
Yerini Aldığı : TS 11566 :2003;  TS 11566/T1 :2011;  
Yararlanılan Kaynak : ? Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği, 05.12.2012-28 ? Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği, 29.12.2011-28157 ? Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği, 29.12.2011-28157 ? Et ve Et Ürünleri Tebliği Uygulama Talimatı, 14.02.2013
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri; 67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 1069 :2016;  TS 1744 :1974;  TS 1748 ISO 937 :2001;  TS 2104 :1975;  TS 3136 ISO 2917 :2002;  TS 3606 :2008;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 3960 :2010;  TS EN ISO 4833-1 :2014;  TS 5670 :2007;  TS 6236 ISO 3496 :1997;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS 12191 :1997;  TS 13511 :2012;  TS EN ISO 16654 :2003;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-