|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4213
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.02.1990
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Patlıcan turşusu |
Başlık (İng) :
|
Eggplant Pickle |
Kapsam :
|
Bu standard, patlıcan turşusunu kapsar. Patlıcan ihtiva eden karışık turşuları kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to eggplant pickle. It does not apply to mixed pickle with eggplant. |
Tadil Eden :
|
TS 4213/T3 :2007; TS 4213/T2 :1995; TS 4213/T1 :1991; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Bidan P.L.et al., 1953.Etude Sur la Preparation et la Conservation Des Cornichons en Saumure, Annal. Techinol III., Costilow, R.N.,1954.Sorbic Acid as a Selective Agent for Cucumber Fermantation.III.Evaluation of Salt Stock Sorbic Treated Cucumber Fermantations. Food Technology II. Günay, A.,1970.Marmara Bölgesi Önemli Hıyar Çeşitleri....... |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 1125 :1972; TS 1131 :1981; TS 1186 :1983; TS 1255 :1988; TS 1880 :1988; TS 1881 :1990; TS 2104 :1975; TS 3606 :1981; TS 2664 :1990; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|