Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4213      
Kabul Tarihi : 22.02.1990
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Patlıcan turşusu
Başlık (İng) : Eggplant Pickle
Kapsam : Bu standard, patlıcan turşusunu kapsar. Patlıcan ihtiva eden karışık turşuları kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to eggplant pickle. It does not apply to mixed pickle with eggplant.
Tadil Eden : TS 4213/T3 :2007;  TS 4213/T2 :1995;  TS 4213/T1 :1991;  
Yararlanılan Kaynak : Bidan P.L.et al., 1953.Etude Sur la Preparation et la Conservation Des Cornichons en Saumure, Annal. Techinol III., Costilow, R.N.,1954.Sorbic Acid as a Selective Agent for Cucumber Fermantation.III.Evaluation of Salt Stock Sorbic Treated Cucumber Fermantations. Food Technology II. Günay, A.,1970.Marmara Bölgesi Önemli Hıyar Çeşitleri.......
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 1125 :1972;  TS 1131 :1981;  TS 1186 :1983;  TS 1255 :1988;  TS 1880 :1988;  TS 1881 :1990;  TS 2104 :1975;  TS 3606 :1981;  TS 2664 :1990;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-