Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 13511      
Kabul Tarihi : 5.06.2012
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve et mamulleri - Laboratuvar analiz yöntemleri - Histolojik muayene
Başlık (İng) : Meat and meat products-Laboratory analysis methods- Histological examination
Kapsam : Bu standard et ve et mamullerinin laboraratuvar analiz yöntemlerinden histolojik muayeneyi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies laboratory analyses methods which is histological examination of meat and meat products
Yararlanılan Kaynak : - TS 1069: Mart 1997 “Et ve Et Mamulleri (Kırmızı Etler)-Laboratuvar Analiz Metotları- Genel” - Gartner, L.P., Hiatt, J.L., (2001). Color Textbook of Histology,W.B. Saunders Company, NY,USA. - Torun A., (2005). Histolojik Et Ürünleri Muayene Atlası, Palme yayıncılık, Ankara - Öznurlu Y., Çelik İ. , Sur E., Telatar T., (2007). Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Histoloji – Embriyoloji A.B.D. Et ve Et ürünleri histolojisi ders notları Konya. - Twinning project between Turkey and Germany: Final Report, Annex 3.5, Laboratory Method Collection (2005). - Ayaz Y., Oruç E., Ulusoy Y., Kaplan Y.Z., Aksoy M., Öztürk A., Dudaklı O., (2007). Kıymada mikroskobik muayene ile yabancı doku tespiti üzerine deneysel çalışma. Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi 18, 17-20. - Akay, M.T., (2007). Genel Histoloji Atlası, Palme Yayıncılık, Ankara.
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-