|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5000
|
|
Kabul Tarihi :
|
20.04.1987
|
İptal Tarihi :
|
19.01.2010 |
Konfirme Tarihi : |
11.10.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Ekmek |
Başlık (İng) :
|
Bread |
Kapsam :
|
Bu standard, undan yapılmış katkılı ve katkısız ekmekleri kapsar.Diyet ve tutsuz ekmek ile hamur müstahzarlarını kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to bread which is prodluced with flour wheather additives are put or not it does not cover the diet bread without salt and dough products. |
Yerine Geçen :
|
TS 5000 :2010; |
Tadil Eden :
|
TS 5000/T1 :2004; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Banoğlu, V, Göktürk F. Örün H.1982 Gıda Maddelerinin ve Umumi Sağlığı İlgilendiren Eşya ve Levazımın Hususi Vasıflarını Gösteren Tüzük. Tekeli, S.T.1964 Hububat Teknolojisi., Gıda İşleri Genel Müdürlüğü, 1963, Genel Yayın No:65 ANKARA, Uluöz, M.Buğday-Un-Ekmek Analiz Yöntemleri. Pomeranz, Y.Shellenberger, J.A., 1971.Bread..... |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 5000 :1987 (TS 266*TS 545*TS 933*TS 933*TS 1135*TS 1511*TS 2104*TS 3522*TS 4500);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
22 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|