Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 5000      
Kabul Tarihi : 20.04.1987
İptal Tarihi : 19.01.2010
Konfirme Tarihi : 11.10.2006
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Ekmek
Başlık (İng) : Bread
Kapsam : Bu standard, undan yapılmış katkılı ve katkısız ekmekleri kapsar.Diyet ve tutsuz ekmek ile hamur müstahzarlarını kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to bread which is prodluced with flour wheather additives are put or not it does not cover the diet bread without salt and dough products.
Yerine Geçen : TS 5000 :2010;  
Tadil Eden : TS 5000/T1 :2004;  
Yararlanılan Kaynak : Banoğlu, V, Göktürk F. Örün H.1982 Gıda Maddelerinin ve Umumi Sağlığı İlgilendiren Eşya ve Levazımın Hususi Vasıflarını Gösteren Tüzük. Tekeli, S.T.1964 Hububat Teknolojisi., Gıda İşleri Genel Müdürlüğü, 1963, Genel Yayın No:65 ANKARA, Uluöz, M.Buğday-Un-Ekmek Analiz Yöntemleri. Pomeranz, Y.Shellenberger, J.A., 1971.Bread.....
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 5000 :1987 (TS 266*TS 545*TS 933*TS 933*TS 1135*TS 1511*TS 2104*TS 3522*TS 4500);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 22
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-